Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen helyzetben mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány akivel kis ideje beszélgetek Instán eddig jol ment / megy minden a szivek megvannak és már eresztettem is el enyhéb célzásokat afelé hogy tetszik nekem. De pontban 2:01 perckor minden elbaszta a kedvem mivel a lány tett ki instára ilyen NGL-t (Név nélküli kérdezz felelek) és akkor végignéztem kik miket szoltak hozzá hát valaki beküld egy képet magáról (fiú), valaki azt irta hiányzol stb 1500 insta követőböl nyílván hajtanak rá nem is kevesen így ezek után az önbizalmam eléggé visszaugrott és nem tudom mit tegyek érdemes e folytatni vagy nem?

Legfőképp hölgyek/lányok válaszát várom de aki tud valami ötletet azt nyugodtan írja le. És írd oda a nemed és a korod.

2023. ápr. 10. 02:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Te többet gondolsz bele mint ami van, csak beszélgettek és persze hogy sok fiúval beszélget, ez nem jelent semmit.

Ha ilyennél akarsz elérni valamit akkor találkozni kell, de valszinuleg nem lesz nyitot többre ott sem

2023. ápr. 10. 04:40
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Én is a személyes találkozást javaslom, az ilyen online chat sajnos semmire nem elég. Kapcsolatépítésre biztosan nem :/
2023. ápr. 10. 07:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha te tetszel neki, akkor írhatnak/küldhetnek neki bármi, akkor is te leszel a befutó. Ha meg egy ilyen miatt levált, azt megköszönheted az égnek, mert még most derült ki.
2023. ápr. 10. 08:45
 4/9 NTBS ***** válasza:
100%
Élőben próbáld meg. Ha nem megy engedd el.
2023. ápr. 10. 08:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt amúgy meg kell tanulnod később, az online beszélgetés arra jó hogy előkészítsd a találkozásra, ha nem tudod hamar elérni, nem valószinü hogy lesz belőle vmi is. Ha elérted még az sem jelent semmit, mert talin dől el minden, és ott is ezerféleképpen változhat a dolog, lehet élőben más, vagy te vagy más, és így már vkinek nem tetszik a másik, persze az is lehet csak barátkozni akar.

Úgy is mondanám hogy 10 ből 1 esetben lesz valami még ha találkoztok is, de eleve találkozásra is nehéz rábírni

2023. ápr. 10. 09:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
hány évesek vagytok?
2023. ápr. 10. 15:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Én 16 a lány 15
2023. ápr. 10. 16:01
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
olyannal nem is próbálkozok akinek 200 - 300 fölötti követőszáma van inkább mert biztos nem írnak vissza, valszeg tele van a kérelmek oldaluk.
2023. ápr. 10. 17:52
 9/9 MDaniel98 ***** válasza:
Semmit.
2023. ápr. 10. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!