Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hülye tanácsot adtam, szerinte...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye tanácsot adtam, szerintetek most ez mennyire gáz?

Figyelt kérdés

A nővérem szakított a pasijával de megbánta, adtam neki egy ötletet hogy mivel a pasija oda van a fenekéért küldjön róla neki egy képet hogy lássa mi várja. De a reakció az volt hogy egy hasonló kép jött vissza, azzal az üzenettel hogy talált már jobbat és az exed (mámint a pasi neve) nem tart igényt a plötyedt seggedre, úgyhogy jobban jársz ha leszállsz róla.

Szerintetek mennyire gáz már ez?

Mennyire megalázó a nővérem számára?

Hogy mert ilyet írni neki ez a csaj?

2023. ápr. 8. 21:52
1 2
 11/16 hungarikum_202 ***** válasza:
92%

Így jártatok mindannyian.

A nővéred megkapta a magáét, te meg ne foglalkozz a nagyok dolgával.

"Hogy mert a csaj így válaszolni?" Ez meg remélem nem komoly kérdés xD

2023. ápr. 8. 23:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Majd lenyugszik, pár hét múlva pedig már nem is fog eszébe jutni. Ne aggódj, nincs semmi baj.
2023. ápr. 9. 07:22
 13/16 NTBS ***** válasza:
100%
Egy-két nap és elfelejti.
2023. ápr. 9. 08:50
 14/16 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon gáz, de ez van, nem lehet visszacsinálni. Ha találkozgatnak, akkor már lehet, hogy csalta is. Biztosan talál a nővéred ezerszer jobb srácot.
2023. ápr. 9. 12:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezen jól felnevettem :D

Ha igaz a story, akkor te sem vagy legélesebb kés a fiókban :)

2023. ápr. 10. 02:05
 16/16 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Mondjuk nem azért, de ez egy elég gyerekes megoldás volt, azt remélem ti is érzitek.
2023. ápr. 10. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!