Miért van az, hogy én mindenkinek próbálok normális, hasznos válaszokat adni, de ha egyszer én írom le a sérelmemet, és kérek tanácsot, akkor hülye vagyok?
Mivel neked sincs kiírva a neved, nem tudják, hogy te is egy jó szándékú, kedves válaszoló vagy.
Elég sok a troll, az elvont gondolkodású és a tapasztalatlan, én már megszoktam. Engedd el.
Megkérdezem, melyik volt a kérdésed, amire nem kaptál hasznos választ?
Csak mert én is tettem már fel kérdést többször is itt, volt, amikor nem lettem kisegítve, de azért zömével normális válaszokat kaptam.
Lehet, hogy a kategóriával van a baj, van, ahová kb. csak hülyék járnak. A Szexualitás részre pl. már csak olvasni és röhögni járok. Szerintem ennyi perverz a világon nincs.
Ha kinn van a neved akkor meg célirányosan jönnek a trollok.
Ha nem veszed fel, akkor megunják azt keresnek mást.
Amúgy ha válaszolgatsz, azt is láthatod, hogy adott kategóriába, nemcsak hasznos válaszok születnek. Valakinek a gyk a kiscsoportos foglalkozása az unalom és önön elmebaja ellen.
Fel a fejjel!
én itt kaptam segítséget anno és én is próbálok segíteni minél több embernek
(persze sokszor csak okoskodásnak, meg egyeseknek "erőltetett hülyeségnek" tűnik)
amikor nekem volt/van bajom általában találok embert akivel megtudom beszélni...
ha a kérdést szét trollkodják, akkor próbálj meg privátban beszélgetni azzal aki normális választ írt...
am belinkeled a kérdést? akár privátban
24F
Nekem néha az az érzésem, hogy a világ összes nőgyűlölő, rasszista nyomija itt koncentrálódik. :D
Az előző válaszolókkal egyetértek, a két "neves" válaszoló is mindig normális válaszokat ad.
A szomorú inkább az még, hogy egyértelműen kamu kérdésekre gyűlnek a válaszolók, míg a normális, de átlagos kérdésekre alig érkezik válasz.
"Valakinek a gyk a kiscsoportos foglalkozása az unalom és önön elmebaja ellen."
Bingó!!! Én ezért járok ide. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!