Hihetetlenül hülye vagyok :( Megölni nem szeretném magam bár néha eljátszom a gondolattal. Remélem más lehetőségem is van. Naponta látok hülyéket és felemésztem magamat mert tudom hogy én is olyan vagyok. Fas*om kivan azzal hogy ember vagyok!
Én nagyon szívesen segítenék ha tudnám hogyan. Az öngyilkosságot próbáld elfelejteni és szerintem mindenki valamennyire "hülye" ,nem vagyunk egyformák a szokásaink idegesíthetik a másikat.Hogyan érted, hogy hülye vagy? Gondolkozz azon, hogy miket szeretsz csinálni találj valamit ami boldoggá tesz. Az segít a közérzeteden és onnan tovább tudsz lépni. Szurkolok! Írj ha szeretnél beszélgetni
2017. máj. 23. 18:46
2/8 anonim válasza:
Egyik ismerősömmel pont erről a témáról beszélgettünk. Hogy egy bizonyos népsűrűség felett, amikor az emberek úgy érzik hogy nem jut elég szabad élettér nekik, akkor hülyén kezdenek viselkedni. Jó példa rá az egykori sorkatonaság amikor egy szoba méretű körletbe minimum 10 főt is bezsúfolnak, de ha emeletes ágyak vannak akkor az további katalizátor volt az elhülyülésre.
Ha viszont például egy szomszédmentes házban több négyzetkilométer élettér jut egy főre, ott nem jellemző a hülyeség. Vagy az összetűzések sem.
Ha a nagy népsűrűséget érzed oknak, akkor kirándulj embermentes helyeken. Én is szoktam, sőt tervezem egy tanyára költözést is, hasonló helyen nőttem fel. Zsúfolt városi lakótelepen vagy zsúfolt bevásárlóközpontokban én sem szoktam kivétel lenni, komoly diplomásként is ösztönösen valami komolytalanságon kezd járni az eszem. Valószínű stresszoldási célból amit a nagy tömeg okoz.
2017. máj. 23. 18:48
3/8 anonim válasza:
Nagyon fontos ne hülyézd le magadat és szeresd önmagad!Ha gondokkal találkozol oldd meg őket mind azért van hogy tanítsanak valamire és öngyilkosságra ne is gondolj azért születtünk hogy ÉLJÜNK!!Remélem segítettem!
2017. máj. 23. 20:25
4/8 anonim válasza:
önmagaddal kell leélned az ÉLETED ebben az egyben nem választhatsz ebben a testben kell leélned az életed ezen nem tudsz változtatni a többi viszont rajtad múlik a Te választásod mert jegyezd meg mindig van választásod!írd be a videómegosztóba ezt nem számít hogy mi volt eddig és nézd meg ha tettszik nézd meg a többit is megsúgom MEGÉRI és nyugi nem szekta!
2017. máj. 23. 20:28
5/8 anonim válasza:
,,nem számít hogy mi volt eddig''
2017. máj. 23. 20:28
6/8 A kérdező kommentje:
Vidéki vagyok, csak tanulni jöttem fel BP-re. A tömeget talán lassan el fogom tudni viselni viszont magamat kevésbé. Utálom az ösztöneim egy részét, a lustaságomat, a gyengeségeimet, a bunkóságomat. Igen, értem én, hogy akaraterővel ezeket talán meg tudnám változtatni de akaraterőm sincsen, olyan vagyok mint egy állat. Pont olyan patkány mint az emberek egy jó nagy része. Olyan tárgyból buktam vizsgát a saját fa*zságaim miatt amiből viszonylag jó vagyok. De vannak olyan témák is amiket alig birok megérteni vagy felfogni. Ennek elenére (az emberek töbségéhez hasonlóan) felmagasztalnám magamat a csillagokig, és próbálom bemagyarázni magamnak, hogy én különleges vagyok.
2017. máj. 23. 20:51
7/8 anonim válasza:
Ne kövesd a többieket. Attól vagy ember, hogy nem az ösztöneid irányítanak. Ez választ el az állatoktól. Kérdező! Ruha nélkül, pénz nélkül tudnál állatokra vadászni az erdőben? Puszta kézzel leteperni, és nyersen megenni? Aztán összeveszni egy kóbor kutyával és azt is megölni? Életben tudnál maradni évekig az erdőben segítség nélkül? Na ugye!! És tudod, hogy miért nem? Mert ember vagy! Akkor viselkedj is úgy!
2017. máj. 24. 21:00
8/8 anonim válasza:
Figyeld meg, hogy mitől hülyülsz be. Ha a haverok jelenléte váltja ki, akkor próbáld mellettük visszafogni magadat. Gyakorold az önuralmat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!