Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bírnád (a tudatot) hogy a csajod olyan fiúval barátkozzon bszélgessen, aki többet is akarna a csajodtól mint barát?
#10 erről beszélek,
Az osztálytársa járna akart vele. és telefonon is irogat vele. Most nem tudom akkor el tilthatom e tőle, vagy nem
És barátok is.
Nem értem a #9es felfogását :(
#10,#11 ha barátok és CSAK barátok és a lány szereti a pasiját vagy a fiú a csaját, akkor tök logikus hogy nem csalja meg.
Egyébként igen, elengedném a pasimat bulizni úgy, hogy van ott olyan lány akinek tetszik, egyébként pedig konkrétan az osztálytársának tetszik, a csaj k*baszottul féltékeny rám, mégis békénhagyom a páromat, és nem tiltom meg neki hogy mondjuk osztálykirándulni menjen, mert ha ezt tenném akkor egy krva toxikus kapcsolatban élnénk. És én is megyek olyan helyekre ahol van olyan srác akinek tetszem, amúgy nagyon jó barátok is vagyunk (és erről a pasim is tud), de nem csalnám meg vele a fiúmat.
Ilyen egyszerű, bizalom kérdése az egész.
9-es voltam
Én úgy vagyok vele, hogy az Én csajom az ne járjon már el más fszokkal moziba, meg fagyizni. És én nekem sem kellenek más lányok, csak azt az egy lányt akarom imádni és vigyázni akit a legjobban szeretek.
De köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!