Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Reménykedjek vagy már úgy is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménykedjek vagy már úgy is mindegy?

Figyelt kérdés

Nemrég a barátom bejelentette hogy van egy másik lány az osztályába ( nem egy iskolába járunk) aki nagyon nyomul rá mar hetek óta.Azt mondja ő egyáltalán nem érez semmit iránta és hogy ez abszolút egyirányú.El is hittem neki amikor elmondta.De aztán kezdek változni a dolgok.Csak hogy példát mondjak:

Megbeszéltünk egy randit, lemondja mert az a csaj feltartotta és nem ér oda(ez mondjuk elég gyenge kifogás volt a részéről)

Megkertem hogy jöjjön el értem mert hamarabb végez a suliban, igaz eljött de hozta magával a lányt is.Megkerdeztem mikor már kettesben voltunk hogy ezt hogy gondolta, azt mondta hogy muszáj volt mert megkerte rá és nem akar bunkó lenni.

Ezek után még azt állítja hogy nincs köztük semmi meg hogy a csaj akaszkodik rá. Én úgy érzem hogy nagyon nem így van, de szeretném kérni a külső szemlélők véleményét is.Szerintetek ezek után mondhatom azt hogy szakítsunk?Vagy tényleg csak a lány akaszkodna rá ennyire?

2022. dec. 14. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A csajjal együtt ment eléd -ez már több mint ráakaszkodás, hiszen elküldhette volna. Tehát a barátod vagy ennyire határozatlan valaki, aki képtelen a nem mondásra, határszabásra, vagy mégsem zavarja annyira a csaj... Te ismered őt: határozatlanabb típus, vagy nem annyira? Amúgy a lány is észrevehetné magát.
2022. dec. 14. 20:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell mondani a barátodnak, hogy vagy maradsz neki te, vagy a másik csaj, a kettő együtt nincs.
2022. dec. 14. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem nem hazudik. Ha lenne köztük valami, nem lenne olyan hülye, hogy a csajjal együtt menjen érted.

Inkább csak töketlen volt, és nem merte lerázni.

2022. dec. 14. 23:09
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Mindkettőtöket dugja.
2022. dec. 15. 23:02
 5/6 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem döntés elé kell állítani. Ez így nem pálya.
2022. dec. 16. 15:51
 6/6 anonim ***** válasza:
A srác hihetetlenül tiszteletlen feléd, tudja jól hogy téged bánt ez a helyzet, mégsem tesz ellene. Szerintem kamuzik neked.
2022. dec. 18. 03:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!