Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebbol a baratsagbol lesz kesobb valami?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 eves lany vagyok, es van egy 17 eves fiu baratom. 1 eve ismerjuk egymast, es teljesen veletlen ismerkedtunk meg. Kb felora buszozasra lakunk egymastol. Minden nap irogatunk, es szombat estenkent alltalaban hivasozunk. El szoktunk menni setalni, de leginkabb csak szunetekben. Jovore atmagyek ugyanabba a suliba, ahova o is jar, igy megtobb idot leszunk eggyutt. (nem, nem miatta valtok sulit, meg mielott valaki ebbe kotne bele:)) en hiszek a fiu lany baratsagokban, o hisz is benne, meg nem is. Rengeteget beszelunk, hulyeskedunk, de barmi komoly dologrol is tudunk beszelni, es rengeteg dolgot megosztunk egymassal. Naagyon hasonlo az erdeklodesi korunk, es rengeteg kozos dolog van bennunk. Hiszek a fiu lany baratsagba, es van is par fiu baratom, de mindeggyikuk kozul o a legfontosabb. Mindig mondja, hogy az idei nyarat kimaxoljuk, es hogy majd sok idot leszunk egyutt. Mindig tamogat, es mindig megvigasztal, es neha ir olyan dolgokat is, amibol nem tudom eldonteni h o mit erez, de ilyen csak naagyon ritkan van. En nem mondanam, hogy kimondottan szerelmes vagyok bele, de szerintem nem nez ki rosszul, meg hat nekem inkabb a belso szamit. Neki is inkabb a belso szamit, nyilvan a kulso is, de 60%ban a belso. Hasonlo terveink vannak a jovore(sok 10 ev mulvara) nezve. Nem vagyok tul szep lany, es sokak szerint fius is vagyok(nem kimondottan kinezetre, mert a hosszu haj megvan, baar felvan nyirva, de nem vagyok tul szoknyas, es engem jobban erdekelnek a motorok, autok, gepek, allatok, mint a mas dolgok) es ot meg naagyon gyonyoru(vagyis hat szerintem) lanyok veszik korul, van is olyan, aki bejon neki, de nem erzi ugy, hogy kene neki egy kapcsolat, meg azt is mondta, hogyha lesz baratnoje, akkor is csak olyan, aki megerti h en vagyok a legjobb lany baratja. Az lenne a kerdesem, hogy szerintetek a kesobbiekben van ra esely, hogy egyutt legyunk joo sokaig, vagy szerintetek ez tenyleg csak egy nagyon jo baratsag marad? Megegyszer mondom, nem tetszik ugy kimondottan a srac, de igazabol magam se tudom eldonteni, hogy mit is erzek..2023. jan. 28. 15:18
1/8 anonim válasza:
Ebből bármi lehet, az hogy örökre szóljon azt nem hiszem.
Lefeküdtel már vele?
2/8 A kérdező kommentje:
Nem, tervben sincsen, foleg igy, hogy senki nem akar a masiktol semmit, vagy legalabbis nem mondja.
2023. jan. 28. 15:56
3/8 A kérdező kommentje:
Jajj, ez lemaradt.
Szerinted a baratsag se lesz hosszutavu?
2023. jan. 28. 15:57
4/8 anonim válasza:
Minden barátság elmúlik, nem létezik örök barátság.
5/8 anonim válasza:
Ez majd akkor lesz aktuális, ha egy suliban lesztek. Szokták mondani, hogy minden kapcsolat alapja egy jó barátság, szóval igen, lehet még ebből több is.
6/8 A kérdező kommentje:
Jajj, azt elfelejtettem irni, hogy egy suliba, de nem egy osztalyba. De ha minden igaz, reggel egy busszal megyunk, meg ilyenek. De te pontosan mire is ertetted, hogy akkor lesz aktualis, ha atmegyek masik suliba? 😅
2023. jan. 28. 23:00
7/8 anonim válasza:
#6 Arra értettem, hogy még nem tudjátok, hogy a tartós együttlét hogyan hat rátok. Lehet pozitív is, de negatív is, hogy sokkal többet találkoztok személyesen.
8/8 A kérdező kommentje:
Jaa ertem, koszonom a valaszodat! 😊
2023. jan. 29. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!