Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés
Vagy egy lány az osztályodból aki sokszor nézeget mikor nem figyelek pont rá. Viszont mikor ránézek mindig másfele néz vagy elfordul. Nem vagyok benne teljesen biztos hogy tetszem neki mert mikor a közelében vagyok vagy nem mer rámnézni vagy inkább elmegy.
2023. febr. 27. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Zavarban van a közeledben, ezért nem mer rád nézni. Próbálj vele beszélgetni, ismerkedni. Ezek alapján tetszel neki, szabad a pálya.
2023. febr. 27. 22:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele, és akkor kiderül.
2023. febr. 28. 07:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, de kevés az infó.
2023. febr. 28. 08:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
En is ilyen vagyok,mint a lány. Zavarba vagyok ha valaki rám néz és félek a kiszemelttel akár szemezni. Szerintem óvatosan közeledj felé.
2023. febr. 28. 15:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!