Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteget szoktam Anotalkozni de viszont most nem jó, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Mielött jönne a leszólás hogy miért nem élőben ismerkedek meg hasonló nagyfiús válaszok azoknak üzenném hogy ne itt ha lehetne. Másrészt rengeteget szoktam ott lenni általában szórakozás, elszórakozok sok sráccal lánnyal, mikor mi, néha ismerkedés egyebek. Viszont most amikor akartam fel menni senkit nem dobott be, kb 10-20 perce próbálgatom de senkit nem dob be, lehetséges hogy tiltást kaphattam? Mert másra nem nagyon tudok gondolni, de a tiltást se érteném, mert nem olyan a viselkedésem mint az oldalon lévők 99%-a.2023. febr. 22. 18:58
1/15 anonim válasza:
Szimplán nem volt fent lány, mert megunták a perverz fiúkat.
2/15 anonim válasza:
Rengetek a fiú, kevés a lány és nem jut mindenkinek. Próbáld ki egyszer, hogy "lány vagy" és fiút keresel, azonnal feldob valakit.
3/15 anonim válasza:
Lehet túl terhelt volt az oldal. Emlékszem pár napja, lányként, lányt se fiút nem dobott be nekem jó pár percen át, pedig sokszor egyből be ad nekem valakit. Vagy csak szimplán nem volt fent lány vagy fiu.
4/15 A kérdező kommentje:
minden féle szitut poróbáltam, senkit nem dobott be most se, kétlem hogy itt az oldal a baj
2023. febr. 22. 21:02
5/15 A kérdező kommentje:
Ahham, most megint kipróbáltam hogy lányként fiút keresek, amikor bedobná a fiút akkor kidob a kezdő oldalra, ez így micsoda?
2023. febr. 22. 21:03
6/15 anonim válasza:
Hát ez furcsa, de nem gondolnám, hogy letiltottak
7/15 anonim válasza:
Pedig van ilyen egyébként hogy tiltanak
8/15 anonim válasza:
De a kérdező azt írta, hogy nem adott rá okot, nem hiszem hogy nagyobb ok lett volna rá, mint tiltani a sok perverz fiút..
9/15 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy most blue.anotalk.hu az oldal neve, nem anotalk.hu?
10/15 A kérdező kommentje:
persze hogy tudom.
2023. febr. 23. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!