Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eger macska kérdése:
Az gond ha a lány nem ír magától?
Figyelt kérdés
Ha én nem írok neki akkor nem is írna nekem ez gond?2022. aug. 2. 05:31
1/6 anonim válasza:
Van mikor én sem írok magamtol mert tul soknak érzem magam ezért meg várom hogy a fiu irjon. Lehet nála is ez van.
Vagy csak szimplan nem érdekled és keruli a tarsasagod (ignoral)
2/6 anonim válasza:
Alapvetően igen, de szerencsére nem fekete-fehér az egész dolog.
4/6 anonim válasza:
Szerintem nem. Én se szoktam és nem is szeretek valakire ráírni. Mert ha írok nem tudok közben mást csinálni. Míg ha az illetőt felhívom vagy ő engem tudok közben haladni is a dolgommal. Vezetés, főzés, mosogatás stb.
Számomra többet ér egy 5 perces hívás, mint 1 óra írkálás.
5/6 anonim válasza:
Nekem egy idő után panaszkodnak hogy mindíg nekik kell írni és hogy mintha én nem keresném őket.. meg kell találni az egyensúlyt
6/6 anonim válasza:
Valamikor én se írok, hogy megnézzem, ő írna-e magától, vagy azért nem írok, mert túl soknak érzem magam.
Lehet h nála is ez van.
Viszont azért figyelj, mert lehet h nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!