Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek van valami problémája?
A célom most is az, hogy tudjak segítséget adni azoknak, akiknek éppen küzdenek valami bajjal. Tudom hogy nagyon sok ember van, akik meg itt se mernek beszél a gondokról. Szeretnék segíteni! Ha tudnék segíteni vagy csak szeretnéd a gondokat kibeszélni. Vagy csak szimplán beszélgetni szeretnél, akkor keress meg bátran
Ui: légyszíven kimélj meg az utálkozó üzenetekkel.
Peti 19
Szia
Nekem van problémám még lehet irni?
Az a problémám h lockdown van és nem láthatom aki tetszik, nem tudom az elérhetöségét.
Iszonyat f.sz hiányom van, az ájulás kerülget, irigykedve olvasom a hülye postokat amik dugásrol szolnak.
Gondoltam felmegyel ismerkedös oldalra de félek h mi vár ott. Félek továbbá attol is mi lesz, ha ránk kényszeritik sz oltást, amiben szrrintem nano robotok vannak, melyek hosszu távon megbetegitik az embert.
Igy nem tudom mit csináljak és csak feszülök..
Kivell szexeljek ha nem akarok akárkivel, de hol ismerkedjek meg olyannal aki tetszik.
Én csak azt a személyt akarom akivel már alakult a dolog picit. Ehymás számát nem mrrtük elkérni..
Rengeteget imádkozok, meditálok, edzek, de néha rámjön a sirás..mit tegyek??
Nem birok kitakaritani rendet rakni se, nagyon rossz igy de mintha nem lenne eröm hozzá..folytogato érzés..
Kérlek segíts mit csináljak?
Annyira kivánom h 5férfival is lennék egyszerre vagy növel is. Ahogy süt a nap ez egyre rosszabb..
Hát köszi ha elolvastad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!