Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg gáz ilyet csinálni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gáz ilyet csinálni?

Figyelt kérdés
Nem tudom melyik témába illik jobban, de mivel még tinik vagyunk, így írom ide. Velem van a baj vagy tényleg probléma, hogy egy iskola előtt ülök a barátom ölében? Ránk szólt egy tanár hogy ilyet nem illik és azóta bűntudatom van.
2023. febr. 15. 16:54
 1/7 anonim válasza:
100%
Velem is előfordult már anno, hogy ilyenért beszólt egy tanár. Valamilyen szinten tényleg igaza lehet, néha én is kellemetlenül éreztem hogy a suliban csináltuk ezt, de azért valljuk be nem ugyan durva dologrol van szó. Semmiképpen ne érezd magad ezért rosszul, csináljátok ha neketek úgy jó, max ha tanár közeleg, áll fel, aztán jolvan :)
2023. febr. 15. 17:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel iskolán belül sincs nagy baj, amennyiben tényleg nem történik más. Iskolán kívül pedig bármit csinálhattok, ami még nem közszeméremsértés, ne legyen emiatt bűntudatod.
2023. febr. 15. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:
67%

Iskolán kívül miért pampog bele?

Törvény nem tiltja,neki meg az égvilágon semmi köze hozzá

2023. febr. 15. 18:52
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk gimiben akárhányszor végigmegyek bármelyik folyosón, mindenhol kézenfogva sétáló szerelmeseket látok, meg akik ölelkeznek, csókolóznak, nyalják egymást keményen. Szóval ez normálisnak számít, semmi köze hozzá a tanárnak. Ne legyen bűntudatod, semmi rosszat nem csináltatok.
2023. febr. 15. 20:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg csak ülsz az ölében és semmi több nincsen akkor nem értem mi a baja ezzel.Szerintem ez tökre okés,de ha a tanárnak nem tetszik akkor ha látjátok a tanárt állj fel és ennyi.
2023. febr. 16. 00:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen buntudatod mert semmi gaz nincsen vele. Nem csinaltal szart ameg nem iskolaban terveztek szexelni v ilyenek addig nincs gaz
2023. febr. 16. 21:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) ment mindenkinek a zöld
2023. febr. 17. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!