Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális ha néha elfelejtem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha néha elfelejtem hogy néz ki a kiszemeltem?

Figyelt kérdés
Ezt úgy kell elképzelni hogy 24/7 rá gondolok és van hogy pl. Felkelés után beugrik a neve meg úgy ő.. Csak néha nem ugrik be hogy is néz kixd. Ez normális egyébként? (általában mikor rá gondolok tudom hogy néz ki meg ilyenek, csak ritkán felejtem el)
2023. febr. 11. 16:42
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Nagyon fura.
2023. febr. 11. 17:17
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Hány éves vagy?
2023. febr. 11. 17:39
 3/8 anonim ***** válasza:
12%
Tök normális, én is sokszor elfelejtem :D
2023. febr. 11. 18:05
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Még nem vésődött be a lány a tudatodba. Csak hiszed, hogy szereted, de ha kitartotok egymás mellett, még lehet jó és tartós a kapcsolat.
2023. febr. 11. 18:44
 5/8 anonim ***** válasza:
74%

Tudom milyen érzés, mert velem is előfordult már (nem is egyszer), és kérdést is kiírtam már emiatt. Itt van, ha érdekel olvasd el.

#6-os válaszoló szépen összefoglalta az okát:

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..

2023. febr. 11. 19:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként szerintem ez attól is függ, hogy inkább élőben szoktad nézni, vagy például képeken is bámulod őt.
2023. febr. 11. 19:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez ezer dologtól függ.

Lehetséges okok: csak pár napja ismered, nem láttál róla túl sok képet, élőben sem láttad még. Ilyen helyzetben normális.

2023. febr. 11. 21:32
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
Én szörnyű vagyok az ilyenekben, nem ért egy női pofonnál nagyobb bántalom emiatt.
2023. febr. 11. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!