Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan írjak rá a kiszemeltemre?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjak rá a kiszemeltemre?

Figyelt kérdés
Tehát, először ő írt rám, haverjának a facebookjáról, aztán pedig a sajátjáról. Igazából nem ismerkedtünk, hanem inkább ilyen poénosan flörtölgettünk, már ha lehet annak nevezni. Aztán pár nappal később én írtam rá annyit hogy halii (a barátnőim mondták hogy úgyse merem, én meg dehogynem😂), és azt írta vissza, hogy szia szerelmem, utána még 1-2 dologról beszéltünk, szintén nem ismerkedős téma volt, viszont megtudtam hogy lesz vizsgája egy hét múlva. Na én addig viszont nem nagyon szeretnék várni, hogy megkérdezzem hogy: Na hogy sikerult a vizsga? Meg ilyenek. Jaj es mind a ketto beszelgetesunk alkalmaval o lattamozta le az uzenetem, amire tenyleg valaszt nem lehetett volna irni, de mondjuk masik temat feldobhatott volna. En viszont szeretnem tudni hogy erdeklodik-e irantam vagy valami, gondoltam arra hogy megkerdem a haverjat legyen x, akivel joba vagyok, hogy mit gondol rolam a fiu, vagy hogy baratnomet megkerem hogy irjon x-nek hogy: hallotta hogy en beszelgetek a haverjaval es hogy nem-e tudja hogy bejovok-e neki vagy valami, megis azert ne en erdeklodjek, vagy valami😂, szerintetek melyik lenne jobb otlet? Mert igazabol jo lenne tudni, mert ha nem akar tolem semmit, akkor nem zaklatom, ha meg igen, akkor meg viszont nem tudom hogy irjak ra hogy ismerkedjunk is, esetleg talalkozzunk is valamikor hogy ha ugy alakul, vagy a haverja probaljon meg vele beszelni hogy o irjon nekem.

2022. okt. 16. 18:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Hű, de bonyolult! Odamenni hozzá sokkal egyszerűbb. Nyomj a kezébe egy szelet csokit, hogy "sok sikert a vizsgához!" Ha ezek után nem lép valamit, akkor béta, és felejtsd el.
2022. okt. 16. 19:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Odamenni nem tudok hozzá, mivel egy másik városban lakik, szoval az egyetlen opcio az iras jelenleg
2022. okt. 16. 20:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem írj neki, hogy reméled jól megy a vizsgára készülés, ha túl van rajta, koccinthatnátok rá egyet 😁
2022. okt. 16. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!