Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi elfogadható, ha nyugtalansággal tölt el, hogy a kiszemeltemet nemrég megcsókolták egy házibuliban?
A kiszemeltemet (akivel közös a szimpátia) nem olyan rég lekapta egy részeg srác egy házibuliban. Ugyan ekkor még szinte nem is ismertük egymást, ő nem akarta ezt, illetve csak egy szájra puszi volt, de engem mégis kissé nyugtalanít a helyzet. Nem esett jól, mikor elmesélte.
Szerintetek ez normális?
Nem szeretném, hogy ő tudjon erről, meg nem is akarok féltékenykedni, de mégis néha nyomja a lelkem.:/
18f, 17l
“Ugyan ekkor még szinte nem is ismertük egymást, ő nem akarta ezt, illetve csak egy szájra puszi volt, de engem mégis kissé nyugtalanít a helyzet.“
Én nem tudom, hogy amit érzel az féltékenység-e, írod, hogy ő nem akarta, akkor mire vagy féltékeny? Normális, hogy nyugtalanít, hogy egy számodra kedves emberrel erőszakkal csináltak valamit, szerintem inkább erről lesz szó.
Verjétek képen a csávót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!