Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el a csajt?
Köszi a választ!
Eddig ezeket csináltam, csak az a baj, hogy működnek, amíg elfoglalom magam, viszont amikor látom őt azonnal olyan rossz kedvem lesz, hogy mindentől elmegy a kedvem. Eddig bebeszéltem magamnak, hogy nem érdekel már a csaj, meg hogy elmehet a francba, mert más dolog miatt picit csalódtam is benne és nem gondolom ideális barátnőjelöltnek, de úgy néz ki mégse gondolom komolyan, csak jól hangzik.
Haverok azt a tanácsot adták, hogy mutassam meg neki, hogy mit is veszített így, és szerintük a csaj egóját az sérti a legjobban, ha azt látja, hogy én jól elvagyok nélküle is, ezért ignoráljam. Erről esetleg mi a véleményetek? Nekem az a bajom vele, hogy én magamban akarom elrendezni a dolgokat, és ezzel ugye megint a csajra helyeződik a hangsúly.
Erre szokták azt mondani, hogy az idő segít. A lényeg, hogy próbáld élni az életed, foglalkozz a hétköznapi teendőiddel.
Van akinek be szokott válni, hogy egy-egy elutasítás után magára fókuszál és csak azért is megmutatja mit veszített a másik. Szóval ha nem is amiatt, hogy megmutasd mit veszített, magad miatt attól még érdemes lehet.
1-es vagyok
szintén egyetértek a #4-essel, de főleg abban, hogy ne miatta változz és ne az legyen benned, hogy megmutatod neki, hogy te milyen jól vagy és miatta változol, hanem magad miatt!
amúgy full megértem, amit írtál a válaszodban, valóban ez szokott lenni (tapasztalat), hogy ameddig lefoglalom magam, addig egész jó, de amint meglátom (akár csak social media-n), rögtön rossz kedvem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!