Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy lány, szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, szerelmes lettem belé, de nem engem választott, hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Rossz arra gondolni hogy azt a fiút meg tudta szeretni engem meg nem. Meg hogy vele csókolózik, vele szexel, lehet a ma éjszakát is együtt töltötték, szexeltek stb, én meg csak szomorkodom miatta.
2022. dec. 11. 10:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Keress mast. Ennyi
2022. dec. 11. 10:52
 2/3 anonim ***** válasza:
14%

Amíg annyira férfiatlan vagy, hogy itt nyafogsz, addig ne is álmodj róla. Amiket tehetsz:

-Leszarod és csinálsz valami értelmesebbet

-Megvered a srácot

-Megvered magad

-Megkérsz valakit, hogy verjen meg

Amiket NE csinálj:

-A szobád sarkába kuporogva sírsz valami random csaje miatt

-Megkérsz valakit, hogy verje meg a srácot

-Valami romantikus szart énekelsz a csajnak, mint valami b*zigyerek

-Több kérdést írsz ki ide

2022. dec. 11. 11:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Ismerem az érzést. De rosszabb, ha nincs senkije és úgyse kellesz. Én sexbe nem szoktam belegondolni, inkább a hiánya fáj. Beszélgetni vele, nevetni együtt. Hiányzik az, hogy megmagyarázzon nekem dolgokat, amiket amúgy értek, de inkább meghallgatom mit mondd. Hiányzik a hangja, és a mosolya.
2022. dec. 11. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!