Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben mit tudnék tenni, ha én szerelmes vagyok belé de ő nem választott még?
Szóval nem rég elkeztem egy lánnyal beszélgetni 1 hónapja. Én beleszerettem. Jövőhónapba fogok vele találkozni mert nem ide valósi. De azt mondta, hogy van más valaki is a képben akivel jobban megtalálta az összehangot de ő reményt adott nekem stb.
Tegnap nagyon kibuktam amikor közölte velem, hogy csak barátok lehetünk de szívesen fogad mert már mindent lefoglaltam...
Utána közölte, hogy rendben ad egy esélyt nekem de vannak érzése-i a másik iránt. Meg, hogy kitudja mit hoz a jövő stb..
Nekem ez az esély olyannak tünik, hogy csak azért találkozik velem mert már lefoglaltam mindent és nem akarja , hogy elbukjam.. 600 km nem utaznék, csak egy barátság miatt.. Meg gondolom azért mondta mert sajnálja, hogy ezt tette a hátam mögött..
Mit tudok tenni, hogy engem válaszon?
Nagyon rossz és fáj :(
Semmit, hagyd a francba. Ha ilyen messze laktok egymástól, akkor sokkal több áldozatot kéne hoznotok, ami csak akkor működőképes, ha teljesen odavagytok egymásért. Még ha melletted is döntene most, de a másik közelebb van most is, és közelebb lesz később is, és az iránta való érzései nem fognak csak úgy elmúlni. Nem biztos, hogy meg fog csalni, de nem fog elég gyorsan eléggé elmélyülni a szerelmetek.
A legtöbb helyen visszaadják ma már a foglalót, ha nem tudsz elmenni. De még ha ott pont nem is...teljesen felesleges lenne csak a pénz miatt elmenni, mert azt így is úgy is bukod, max az idődet is pazarlod pluszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!