Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyen esetben mit tudnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben mit tudnék tenni, ha én szerelmes vagyok belé de ő nem választott még?

Figyelt kérdés

Szóval nem rég elkeztem egy lánnyal beszélgetni 1 hónapja. Én beleszerettem. Jövőhónapba fogok vele találkozni mert nem ide valósi. De azt mondta, hogy van más valaki is a képben akivel jobban megtalálta az összehangot de ő reményt adott nekem stb.

Tegnap nagyon kibuktam amikor közölte velem, hogy csak barátok lehetünk de szívesen fogad mert már mindent lefoglaltam...

Utána közölte, hogy rendben ad egy esélyt nekem de vannak érzése-i a másik iránt. Meg, hogy kitudja mit hoz a jövő stb..

Nekem ez az esély olyannak tünik, hogy csak azért találkozik velem mert már lefoglaltam mindent és nem akarja , hogy elbukjam.. 600 km nem utaznék, csak egy barátság miatt.. Meg gondolom azért mondta mert sajnálja, hogy ezt tette a hátam mögött..

Mit tudok tenni, hogy engem válaszon?

Nagyon rossz és fáj :(

2019. okt. 21. 10:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, írhatsz privátban, egy próbát segíthetek, legalább arra jó lesz, hogy ne őröld magad, ha meg sikerül, a távolságot kell leküzdened.
2019. okt. 21. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!