Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza az érdeklődését?
Neten beszélgetek egy lánnyal és az utóbbi időben egyre ritkábban ír, kevesebbet érdeklődik felőlem, igazából a beszélgetés is elhalófélben van.
Találkozó még sajnos nem jött össze bizonyos okokból, de félek, hogy nem is fog, ha így folytatódik.
Volt ennél rosszabb is a helyzet, aztán valamit javult. Most viszont megint mélyzuhanás van
Szóval van esetleg valami tippetek?
Kérdezd meg a lányt, hogy miért van ez a változás.
Mi csak találgathatunk, Te pedig válogathatsz a számtalan, néha ellentétes válaszok között, de a lány megírja a valót. A válaszához tartsd magad. Az a gyanúm, hogy tapintatosan akarja tudtodra adni, hogy részéről vége a távkapcsolatnak.
Már próbáltam elhívni még valamelyik héten, de sajnos lemondta. Ezért nem is értem, hogy igazából nekem lenne okom távolodni, mert azt nem mondhatja, hogy nem lennék elég kezdeményező, mert igazából miatta nem találkoztunk még.
Ha megkérdezném akkor nem az jönne le neki, hogy frusztrált vagyok emiatt?
#3: Mit értesz a sokkoló őrültség alatt?
Köszi az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!