Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzem vissza az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza az érdeklődését?

Figyelt kérdés

Neten beszélgetek egy lánnyal és az utóbbi időben egyre ritkábban ír, kevesebbet érdeklődik felőlem, igazából a beszélgetés is elhalófélben van.

Találkozó még sajnos nem jött össze bizonyos okokból, de félek, hogy nem is fog, ha így folytatódik.

Volt ennél rosszabb is a helyzet, aztán valamit javult. Most viszont megint mélyzuhanás van

Szóval van esetleg valami tippetek?

2023. jan. 26. 12:58
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Hívd el randizni
2023. jan. 26. 13:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg a lányt, hogy miért van ez a változás.

Mi csak találgathatunk, Te pedig válogathatsz a számtalan, néha ellentétes válaszok között, de a lány megírja a valót. A válaszához tartsd magad. Az a gyanúm, hogy tapintatosan akarja tudtodra adni, hogy részéről vége a távkapcsolatnak.

2023. jan. 26. 13:54
 3/8 anonim ***** válasza:
17%
Valami sokkoló őrültséget kell kitalálni. Én így szoktam.
2023. jan. 26. 14:10
 4/8 A kérdező kommentje:

Már próbáltam elhívni még valamelyik héten, de sajnos lemondta. Ezért nem is értem, hogy igazából nekem lenne okom távolodni, mert azt nem mondhatja, hogy nem lennék elég kezdeményező, mert igazából miatta nem találkoztunk még.

Ha megkérdezném akkor nem az jönne le neki, hogy frusztrált vagyok emiatt?

#3: Mit értesz a sokkoló őrültség alatt?

Köszi az eddigi válaszokat!

2023. jan. 26. 15:26
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Én általában írok valami őrültséget, ami történt velem, vagy milyen őrültséget tennék érte, vagy milyen őrültségben lenne részünk, szóval valami kicsit sokkoló extrém dolgot.
2023. jan. 26. 15:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Lemondta a találkozót, miatta nem találkoztok még (Te írod fentebb #4). Ez nem elég arra, hogy tudomásul vedd azt, hogy nem akar kapcsolatot tartani?
2023. jan. 26. 16:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem diszkréten a tudtodra akarja adni, hogy bem akar ismerkedni, csak te nem veszed a lapot.
2023. jan. 28. 14:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért kellett lepontozni. Egy kiprovokált reakció mindig jobb, mint a lassú halál. Persze érthető, hogy nincs sok embernek töke hozzá.
2023. jan. 28. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!