Hogyan szerezzem vissza az érdeklődésemet a világ dolgai iránt? 18/l
Azt vettem észre, hogy a legtöbb embernek, legalábbis a velem egykorúaknak azért vannak hobbijaik, érdeklődései köreik, akár pl. soroztok nézése vagy videojátékozás, de sajnos engem egyik se köt le.
Volt már hogy elkezdtem egy olyan sorozatot, amit tudom hogy csomóan imádnak, de az se fogott meg, pár rész után abbahagytam.
Bár volt rá példa, hogy megszerettem egy sorozatot, de az se volt jó, mert annyira beleéltem magam a sztoriba, hogy órákat bőgtem miatta, annyira tetszett az egyik karakter, és olyanná akartam válni, mint ő. o.O
Ez egyébként normális?
Mit tegyek, hogy megint motivált legyek és érdeklődő?
Igen, sportra én is gondoltam, főleg valami harcművészretre pl. krav maga.
Csak nincs túl sok önbizalmam, és nem berek belevágni x)
De majd egyetemen biztos sok mident fel lehet venni tesin.
Ja meg érdekelnek ilyen dolgok, hogy ékszerkészítés vagy varrás, kötés, horgolás, csak nem tudom hogy kezdjek bele, pl. rézdrót ékszer készítésébe...
A sorozatot azért kezdtem el nézni, hogy ne lógjak ki annyira a sorból, és egy átlagos társaságban legyek már képben valamennyire, mert most nem igazán vagyok, mert más zenét hallgatok, mint a mai slágerek, meg más filmeket nézek...szóval azért próbálkoztam vele, de hát nem jött be x)
A napom eltelik a sulival, tanulással, meg vannak azért programjaim..
Csakhogy mindezek ellenére ürességet érzek belül. Nem tudok szórakozni, bulizni, élvezni mások társaságát. Emiatt veszítettem el az érdeklődésemet is, csak passzívan érdeklődök már, hogy jaj ez is jó lenne meg az is, de annyira azért nem érdekelnek, hogy belevágjak a dolgokba...
Pestre, gyógytornász szakra.
Igen én is remélem, hogy lesz pár lehetőség..mondjuk jó lenne valami filmklub, vagy kézműves szakkör..a harcművészetet már említettem. Ilyesmik.
Bár eléggé félek tőle, hogy ott majd már csak elmegyünk egymás mellett, és nehéz lesz új kapcsolatokat kialakítani. Itt a gimiben sem nagyon sikerült, szóval eléggé tartok ettől, hogy ott hogy fog sikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!