Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan szerezzem vissza az...

Hogyan szerezzem vissza az érdeklődésemet a világ dolgai iránt? 18/l

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy a legtöbb embernek, legalábbis a velem egykorúaknak azért vannak hobbijaik, érdeklődései köreik, akár pl. soroztok nézése vagy videojátékozás, de sajnos engem egyik se köt le.

Volt már hogy elkezdtem egy olyan sorozatot, amit tudom hogy csomóan imádnak, de az se fogott meg, pár rész után abbahagytam.

Bár volt rá példa, hogy megszerettem egy sorozatot, de az se volt jó, mert annyira beleéltem magam a sztoriba, hogy órákat bőgtem miatta, annyira tetszett az egyik karakter, és olyanná akartam válni, mint ő. o.O

Ez egyébként normális?

Mit tegyek, hogy megint motivált legyek és érdeklődő?

2014. jan. 6. 19:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Keress magadnak egy hobbit. Ez ne az legyen, hogy sorozatokból próbálod megtalálni a neked valót.. Keress valami sportot, rengeteg féle van, vagy valami egyéb tevékenységet! :)
2014. jan. 6. 19:55
 2/13 A kérdező kommentje:

Igen, sportra én is gondoltam, főleg valami harcművészretre pl. krav maga.

Csak nincs túl sok önbizalmam, és nem berek belevágni x)

De majd egyetemen biztos sok mident fel lehet venni tesin.

Ja meg érdekelnek ilyen dolgok, hogy ékszerkészítés vagy varrás, kötés, horgolás, csak nem tudom hogy kezdjek bele, pl. rézdrót ékszer készítésébe...

A sorozatot azért kezdtem el nézni, hogy ne lógjak ki annyira a sorból, és egy átlagos társaságban legyek már képben valamennyire, mert most nem igazán vagyok, mert más zenét hallgatok, mint a mai slágerek, meg más filmeket nézek...szóval azért próbálkoztam vele, de hát nem jött be x)

2014. jan. 6. 20:04
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Azért érdekelne, hogy ha nincs hobbid, akkor hogyan telik egy napod.
2014. jan. 6. 20:04
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
Akkor mégiscsak érdekelnek dolgok, csak nem mersz/akarsz/tudsz belekezdeni semmibe.
2014. jan. 6. 20:06
 5/13 anonim válasza:
Tárd ki a szíved valaki iránt és ő majd segít megtalálni azt amiben te is jól érzed magad.
2014. jan. 6. 20:07
 6/13 A kérdező kommentje:

A napom eltelik a sulival, tanulással, meg vannak azért programjaim..

Csakhogy mindezek ellenére ürességet érzek belül. Nem tudok szórakozni, bulizni, élvezni mások társaságát. Emiatt veszítettem el az érdeklődésemet is, csak passzívan érdeklődök már, hogy jaj ez is jó lenne meg az is, de annyira azért nem érdekelnek, hogy belevágjak a dolgokba...

2014. jan. 6. 20:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Ne csináld már, annyi jó dolog van... :) Erősen depressziós fajta vagyok, de ennek ellenére nem lehet úgy hozzáállni az élethez, hogy azt lehetetlen lenne jókedvűen kitölteni, hogy azzal se engedj teret a érdektelenségnek a világ iránt. Rengeteg helyen megtalálhatod magad, mind szellemi és mind fizikai téren, vagy akár mind a kettőben egyszerre. Ha a szellemi, kösd le magad irodalommal, versekkel, regényekkel, zenével, zenéléssel, rajzolással, festéssel, esetleg foglalkozz az emberekkel és igyekezz megismerni őket a pszichológia segítségével (sokat segít boldogulni). De ha az ilyesmit nem érzed neked valónak, még mindig ott vannak a sportok. Eljárhatsz különböző edzésekre, küzdősportokra, harcművészetet tanulhatsz, extrém-sportokat is űzhetsz, ezeken belül is rengeteg lehetőség van. De ha még hezitálsz, a már említett "pótcselekvések" is léteznek, amik igazából semmire sem jók, de mégis szórakoztatnak. Ilyenek az általad említett sorozatnézések, videojátékok, vagy esetleg ha eljársz hétvégente bulizni, kocsmázni, barátaiddal töltött szabadidők, ahol akár ismerkedhetsz is. Biztosan találnál számodra szimpatikus embereket, akikkel újra feltöltődhetnél. :)) Sok sikert hozzá! 20/f
2014. jan. 6. 20:21
 8/13 anonim válasza:
10%
kapd be a brokikat és kend végig a pofádon majd ted fől fészbukra
2014. jan. 6. 20:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Hova mész egyetemre? Az egyetemen rengeteg dolgot lehet csinálni.
2014. jan. 6. 22:20
 10/13 A kérdező kommentje:

Pestre, gyógytornász szakra.

Igen én is remélem, hogy lesz pár lehetőség..mondjuk jó lenne valami filmklub, vagy kézműves szakkör..a harcművészetet már említettem. Ilyesmik.

Bár eléggé félek tőle, hogy ott majd már csak elmegyünk egymás mellett, és nehéz lesz új kapcsolatokat kialakítani. Itt a gimiben sem nagyon sikerült, szóval eléggé tartok ettől, hogy ott hogy fog sikerülni.

2014. jan. 6. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!