Hogyan szerezzem vissza az érdeklődésemet a világ dolgai iránt? 18/l
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a legtöbb embernek, legalábbis a velem egykorúaknak azért vannak hobbijaik, érdeklődései köreik, akár pl. soroztok nézése vagy videojátékozás, de sajnos engem egyik se köt le.
Volt már hogy elkezdtem egy olyan sorozatot, amit tudom hogy csomóan imádnak, de az se fogott meg, pár rész után abbahagytam.
Bár volt rá példa, hogy megszerettem egy sorozatot, de az se volt jó, mert annyira beleéltem magam a sztoriba, hogy órákat bőgtem miatta, annyira tetszett az egyik karakter, és olyanná akartam válni, mint ő. o.O
Ez egyébként normális?
Mit tegyek, hogy megint motivált legyek és érdeklődő?
2014. jan. 6. 19:52
11/13 anonim válasza:
Először én is azt hittem, hogy az egyetemen nehéz lesz kapcsolatokat kialakítani, de pont az ellenkezője történt. Gondolom kollégiumban fogsz lakni, az is kapcsolatokat jelent, meg az egyetemen inkább a hasonlóbb érdeklődésű emberek gyűlnek össze ami jót tesz az ismerkedésnek. A szakkörök jó ötletnek tűnnek, bár nekem sajnos nincs ezekre időm.
12/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó: megkérdezhetem, hogy te melyik egyetemre jársz és milyen szakra?:)
Remélem úgy lesz, ahogy mondod, majd igyekszem:)
2014. jan. 6. 23:20
13/13 anonim válasza:
Szent István Egyetem - Mechatonika :)Neked talán még jobb is lesz, mert egy kicsit lazább lehet szerintem és több időd marad magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!