Miért van az, hogy ahogyan nincs, úgy van minden?
Ez érdekes dolog szerintem. De nincs olyan, hogy rossz. Az oroszlán sem rossz, mert megeszi a zebrát. De tegyük fel, hogy van. Ha nincs jó a világon, csak "rossz", akkor nem lennének jó cselekedetek. Már pedig az jó szerintem, hogy rászorulókon segítünk.
De vissza a témához. Azt mondod, párhuzamos univerzum. Lehet hogy van. De akkor nem csak egy. Hanem végtelen. És egyre több. Ha sétálok az utcán, és elfordulok valamerre, négy féle döntésem lehet. Mind a négy megvalósul, más univerzumokban. Az egyikben balra fordulok, a másikban jobbra, a harmadikban semerre hanem megyek tovább egyenesen, a negyedikben hátra. Nem csak kétféle döntés van, hogy egyetlen "párhuzamos univerzum" legyen.
HA. Ha nem én irányítom a testem, hanem a testem engem, akkor hogyan találnám meg a klaviatúrán a betűket? Az agyam irányítja a kezem oda, ahol előzőleg megjegyezte a betűk helyét, a betűkhöz tartozó hangokat, tehát a mondandómat, amit képekben képzelek el, azt fordítom le, közben érdekes módon magamban mondom, amit éppen írok. Ez valóban furcsa téma. "ÉN" Ki az az én? Én honnan tudom hogy mit akarok? Az agyam honnan tudja hogy mit akarok? Egyelőre szerintem az ember saját magát akarja megérteni, ne rögtön az egész világegyetemet.
5#-ös vagyok
ha akarod, írj privátot, és beszélgethetünk erről :)
Nos, igen...ha egyszer az agytekervények beindulnak..:)
Igazad van, hogy bábukánt vagyunk mozgatva, ez tény. De gondold csak el, tulajdonképpen amikor elmész egy gyorskajáldába vagy megveszel egy 10000 Forintos farmert, vagy leemeled a polcról a vizet (ami mást gazdagít), amit később megiszol - hiába tudod, hogy te is bábu vagy - mégis megteszed.
Manipulálva vagyunk minden által, de mi legalább felismerjük. Az, hogy a média manipulál tény, de minden, azaz minden.
Minden mögött állhat egy konspiráció, minden mögött, ami valakinek/valakiknek az érdekeit szolgálja.
Dróton rángatott bazári majmok vagyunk, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!