Miből merítsek erőt, motivációt, ha úgy érzem, megrekedtem 23 évesen? Hogy szerezzem vissza az érdeklődésem?
Erre valók a barátok, a párod, 23 évesen gondolom a szülők kiesnek. Esetleg egy mentor, vagy egy tanár illetve egy igazán jó munkatárs. Kell valaki aki más szemszögből nézi a problémád.
Nézz körül a vallások közt, az embenek hinnie kell valamiben, legyen az bármi, egy négyfejű kék szörnytől egészen az artistáig. ha jól értem te pont ezt vesztetted el, a hited magadban.
Ülj le gondold végi mit akarsz. A legjobbnak lenni valamiben, vagy az avval járó elismerést, illetve biztonságot kajtatod. Keresd meg mért akarsz a legjobb lenni, és amire így rájösz az legyen a célod. Senki nem akar szürke lenni, de erre nem ráparázni kell, hanem elengedni, vállat vonni megkeresni a valódi céljaidat vágyaidat és azokért tenni. Pl.: Én 20 évesen Világhírű Dj akartam lenni:) Valójában csak azért, hogy sok lány közül válogathassak és mindenki engem akarjon. Most mosolyogsz, de ez akkor hatalmas felismerés volt nekem. Amikor erre rájöttem elkezdtem máshogy viszonyulni a nőkhőz addig gátlások komplexusok stb... ahogy írtad. Utána félválról vettem minden lányt minden mindegy alapon, és bejött. A Király dj tele van még pénzzel megnéztem mivel lehetet akkor jól keresni, tanultam 4 évet és bejött király melóm van. A lényeg hogy higgyél valamiben legfökép magadban és abban amit csinálsz, ehez pedig az kell hogy pontosan tudd mért csinálod. Ne a gyözelemért harcolj, hanem a díjért.
Remélem sikerült elötted más megvilágításba helyeznem a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!