Miért történik ez? Ha elvesztem az érdeklődésem .
Szóval elkezdek valamit ami igazán fontos számomra8új munka,hobbi,sport ..) érzem az ügybuzgalmat a lelkesedést stb. Aztán egyszer csak alábbhagy, majd megkérdőjeleződik bennem hogy én tényleg ezt akarom csinálni . És ez szörnyű mert ilyenkor az ember önmagában is megkérdőjeleződik. :(
És ez a jelenség pont olyannál van ami tényleg igazán fontos volt korábban, és vágytam rá ..
És mikor ezt érzem akkor utána jön a bűn tudat és az üresség érzés is ..
Éreztetek már hasonlót?
Mit lehet tenni ? Lehet ezen változtatni ?
1, Vagy mikor már kipróbáltad, rájössz, hogy az nem is olyan, mint amilyennek képzelted, és már nem érdekel. Akkor nincs semmi gond, szerintem akkor kipróbáltad, de nem jött be, kész ennyi volt, keress más dolgot.
2, Vagy az az eset, mint a gyerekeknél is, addig érdekes egy játék, míg meg nem kapja, míg a kirakatban van. Ha már megkaptad, kipróbáltad azt a valamit, már elveszíti a vonzerejét.
Vagy próbáld magadban a kitartást erősíteni, vagy fogadd el, hogy sok dolgot kipróbálsz, de semmit sem csinálsz hosszú távon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!