Elvesztem, van még fény valahol, vagy csak odát?
változásra van szükséged, nem feltétlenül kell nagyban gondolkodni, elég lehet egy új hobbi, vagy tanulhatnál valami érdekeset :)
azt írtad h nem hiszel már abban amit beléd neveltek de szerintem egy gyermek lehet megváltoztathatna, mert lenne valaki akiért egész életedben küzdhetsz, és aki akármilyen helyzetben legyél is szeretni fog!!
tudom először azt írtam nem muszáj nagyot változtatni, új hobbi esetleg egy háziállat, nekem ők segítenek és nem hagyják h marcangoljam magam :) sok sikert!! ne add fel, az élet szép, csak meg kell látni, hogy hol :)
Én 21 évesen ott vagyok, hogy önbizalomhiányos vagyok, pénzem semmi, munka nincs, kapcsolatom még nem volt, pedig külsőmmel semmi gond szimplán csak nem merek kommunikálni. Fényt egyáltalán nem látok és egyre rosszabb a helyzet.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!