Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért tetszik nektek a huszonévesek?
Én már kellemetlenül érzem magam, ha meg fog haragudni rám, mert nem szoktam reagálni rá a jelzésére…
Volt már olyan, hogy 16-17 körüli szép lány sokáig a szemembe nézett, mosolyogva. Én örültem, hogy bejöttem neki, de “kislánytól” nem szeretnék kapcsolatot :D
Ha 18 lenne, akkor simán benne lettem volna az ismerkedésben.
Azok irjanak, akik hasonló helyzetben vannak :)
Alapvetően van igazság ebben a korábban érés dologban. Csak nem úgy, hogy egy tizenéves lány olyan érett, mint egy huszonéves fiú, hanem ÁLTALÁBAN korábban készen állnak a nagyobb lépésekre. Értem ezalatt, hogy egy 21 éves lány már simán akarhat házasodni, akár gyereket is akarhat pár éven belül, míg egy fiú(/inkább már férfi) 25 felett kezd el ilyesmin gondolkodni.
Szerintem amúgy 7 év különbség egyáltalán nem sok egy kapcsolatban, de ha az egyik fél még tizenéves, valóban sokat tud változni, míg az idősebb félben meg azért jó esetben már kialakult, hogy mit akar egy kapcsolattól, meg az élettől.
Mert minden tizenéves kislány azt hiszi hogy ő sokkal érettebb a korosztályánál, holott egyébként jelenleg pont nem ez a helyzet szerintem.
Folyamatos megfelelési kényszerük van, nem is úgy választanak párt hogy nekik ki tetszik, hanem hogy a világnak ki tetszene akivel lenne.
Menőnek is tarták, holott ha az az elsődleges szempont náluk hogy idősebb legyen, akkor aztán gyönyörű kapcsolatot tudnak alkotni az tuti...
Egyébként nyilván el lehet beszélgetni akár értelmes témákról is tizenéves lányokkal, de attól hogy van értelmes véleményük pár dologról még nagyon naívak, tapasztalatlanok, és gyerekek. Csak ezzel ők nincsenek tisztába.
Én alapból nem nagyon akarok kapcsolatot most, de ha valakivel mégis szeretnék majd, az tuti hogy hasonló korban lesz mint én, vagy idősebb.
A generációs különbségek meg pont abban a korban jönnek ki legjobban kapcsoalt terén... Mármint egy 20 éves megtalálhatja a közös hangot egy 30 évessel, de egy 15 éves a 20 évessel sokkal kevésbé. Persze tudom mindenki a kivételnek érzi magát, van is egy pár egyáltalán nem azt mondtam hogy nincs. Viszont minden idősebb srác akinek jóval fiatalabb a barátnője azzal védekezik hogy az ő barátnője sokkal érettebb a koránál... lóf4szt, könnyebb befolyásolni, vagy akár csak meghódítani egy fiatalabb lányt, főleg hogy imponálnak nekik általába az idősebbek... A csajszi azt hiszi ő a túl érett a korához képest, holott általába csak a csávó kretén. :D
20/F
22# 7 év korkülönbség valóban nem annyira sok, ha kb ugyanolyan érettek. Engem nem zavar, ha valaki összejön, úgysem vagyok kíváncsi másokra. Legyenek boldogok, azt kész :D
23# végre egy normális válasz, én is így gondolom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!