Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, miért tetszik nektek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért tetszik nektek a huszonévesek?

Figyelt kérdés

Én már kellemetlenül érzem magam, ha meg fog haragudni rám, mert nem szoktam reagálni rá a jelzésére…

Volt már olyan, hogy 16-17 körüli szép lány sokáig a szemembe nézett, mosolyogva. Én örültem, hogy bejöttem neki, de “kislánytól” nem szeretnék kapcsolatot :D

Ha 18 lenne, akkor simán benne lettem volna az ismerkedésben.

Azok irjanak, akik hasonló helyzetben vannak :)

2023. jan. 25. 09:16
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
93%

Ha hasonló helyzetnek számít az, hogy én is bejövök a tiniknek 22 evesen akkor itt vagyok :D

Meg megspékelem mondjuk azzal is, hogy úgy tűnik vonzom az idősebbeket is (25-27), csak a saját korosztályomat nem xd

2023. jan. 25. 10:40
 2/25 A kérdező kommentje:

Hát igen, csak én idősebb vagyok nálad 2 évvel.

Viszont pár évet simán letagadok, sportolok, dolgozni járok :D

2023. jan. 25. 10:51
 3/25 anonim ***** válasza:
90%
A lányoknak általában vonzóbb az idősebb. Valaki már annyira érettnek érzi magát, van aki szimplán menőnek tartja, hogy ennyi idős pasija van, szimplán tetszel neki. Más ok nem nagyon lehet. :)
2023. jan. 25. 11:29
 4/25 anonim ***** válasza:
90%

Mert érettebbek, nem játszmáznak, nem hisztiznek(annyit) és önállóak. Mellette van egy már beállt életritmusuk. Nem probléma a lakhatás, hogy kitalálja mit akar magával kezdeni. Plusz még néznek is ki valahogy. Nem keresgetik a stílusukat, nem munkás bajusszal járkálnak.

Én 17 voltam mikor összejöttem az akkor 26 éves párommal. 4 éve boldogítjuk egymást, 3 éve együtt is élünk. Egy percig nem bántam meg a kapcsolatunkat.

2023. jan. 25. 12:19
 5/25 A kérdező kommentje:
4# ennek örülök. Szüleid mit szóltak hozzá?
2023. jan. 25. 12:38
 6/25 anonim ***** válasza:
73%
Ez azért nem olyan meglepő. Rengetek lánynak tetszenek híres színészek, meg zenészek is, akik közül néhányan a 40-en is túl vannak.
2023. jan. 25. 13:47
 7/25 anonim ***** válasza:
90%

Én sem szeretem a kislányokat, nagyon gyerekek még, komoly kapcsolatot nem lehet rájuk építeni, egyszer próbáltam aztán megértettem hogy mi a baja a komoly férfiaknak ezekkel.

Lényegében a lány még 100X fog változni teljesen kifordulni magából, maga sem tudja mit akar, ami tetszett neki lehet már egy hónap múlva nem fog, elég sokat is kell játszmázni mert azt élvezik, nekem az agyamra megy.

2023. jan. 25. 15:36
 8/25 anonim ***** válasza:
15%
A harmincas éveim közepén is alakult már ki komolyabb dolog gyönyörű 16 éves lánnyal. És nem, nem vagyok gyerekes, mind a tudományos, mind az üzleti életben vezető pozíciót töltök be. Én nem értem a dilemmázást kérdező, bánni fogod még hogy valami társadalmi stigma miatt ellúzerkedtél egy jó lehetőséget ismerkedésre.
2023. jan. 25. 16:22
 9/25 A kérdező kommentje:
8# ja te vagy az, aki pedofilos kérdéseket teszi fel?
2023. jan. 25. 16:27
 10/25 A kérdező kommentje:

7# igen, ezért nem akartam belemenni. Komoly kapcsolatot nem tudnék elképzelni. Ha mégis összejönnék vele, és később ha megváltozik, otthagy engem, akkor időpazarlás lenne számomra…

Amúgy tényleg nem olyan kislányokról van szó, egész nőiesek, értelmesek. Nem az a tipikus tinik pitsák :D

2023. jan. 25. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!