Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, miért tetszik nektek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért tetszik nektek a huszonévesek?

Figyelt kérdés

Én már kellemetlenül érzem magam, ha meg fog haragudni rám, mert nem szoktam reagálni rá a jelzésére…

Volt már olyan, hogy 16-17 körüli szép lány sokáig a szemembe nézett, mosolyogva. Én örültem, hogy bejöttem neki, de “kislánytól” nem szeretnék kapcsolatot :D

Ha 18 lenne, akkor simán benne lettem volna az ismerkedésben.

Azok irjanak, akik hasonló helyzetben vannak :)

2023. jan. 25. 09:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
35%
Nekem az idősebb milfek jönnek be. Nem bìrom a 17-18 viháncoló csajokat.
2023. jan. 25. 16:47
 12/25 anonim ***** válasza:
74%

Akit én ismertem az is rendkivül értelmes volt, sokszor teljesen meglepett hogy mennyire müvelt fiatalon, illetve 20+ éves nőket megszégyenítő gondolkozása van.

DE!

Pár hónap után teljesen megváltozott, egyik pillanatról a másikra, mondhatni személyiségre kifordult magából, és egy igazi tini picsa lett belőle. Ennek amúgy semmi előjele nem volt, kb azt mondta menő szeretne lenni, és egyszercsak úgy ébredt hogy ő már szórakozni akar, nem akar komoly kapcsolatot, aztán mindenféle idegen férfiaknak küldött magáról merész képeket, előtte extrém normális lány volt. Végül már utólag sirva jött hogy vki kitette a meztelen képeit netre de el ne higyjem amúgy mert rendes képek csak vki meztelenné photoshoppolta stb.

Figyelj én megfogadtam hogy soha többet egy 18 éven aluli lányt, elképesztően buták naivak egyszerüek, ha még értelmesnek is tünnek tapasztalatlanok és sosem lehet tudni hogy mikor változik meg. Elég csak magamra gondolni én is sokat változtam tini koromhoz képest de már 25 körül kialakult az énem ami nem megy olyan változásokon át és tudom mit akarok.

Mig a kislányok még csak ismerkednek magukkal és a világgal, nem lehet építeni rájuk.

Szóval ha jót akarsz akkor 18 legalább de én azt mondom inkább olyan 20+ éves legyen, ott már jó eséllyel találhatsz kapcsolatra valót, de még úgy sem könnyü.

Viszont egy tini, isten ments, laza pár alkalmasra igen, de nem lehet többet, mert te szivod meg a végén. És a generációs különbségek is nagyok ami kijön előbb utóbb.

2023. jan. 25. 16:53
 13/25 anonim ***** válasza:
10%

Nem, nem én vagyok. De ennek nincs is semmi köze a pedofiliához, ha valami, akkor efebofilia, ami pedig nem illegális. De efebofilnak sem tartom magam, a partnereim többsége huszonéves.

Egyébként ahogy írjátok, 16 éves és 16 éves között is ég és föld a különbség. Van aki instán ribul, csapong, és agyban még nem érkezett meg a földre. Van aki pedig oxfordi vitaversenyekre jár és saját vállalkozást épít. Nyilván én is az utóbbiakkal jövök ki jól. Simán csak annyi az üzenet, hogy ne kor alapján ítélj. Mint ahogy a kérdező teszi, lúzermód.

2023. jan. 25. 17:10
 14/25 anonim ***** válasza:
42%
Mivel a lányok általában hamarabb érnek értelmileg is (nyilván vannak kivételek...), ezért a tiniknek nem nagyon jönnek be a saját korosztályukból származó fiúk. Legalábbis én azt tapasztalom hogy a 16-17 éves fiúk nagyon éretlenek ráadásul az aktuális trendek miatt szörnyen egyformák is. A huszonéveseknél nem néz ki minden második ember ugyanúgy és sokkal értelmesebbek is. Ha meglát egy csaj akkor egyszerre csomó minden lepörög a fejében. De ami rögtön leesik neki az az hogy mivel idősebb vagy nála, így jókat tudnátok beszélgetni, tök jól megértitek majd egymást. Nyilván lehet hogy igazából nem így van és közös témátok sem lenne, de ha egy kicsit is jól nézel ki és nem csak telefonozol (vagy hasonlók), hanem nézelődsz, akkor nyilvánvaló, hogy a lányok máris fel akarják magukra hívni a figyelmed.
2023. jan. 25. 17:22
 15/25 NTBS ***** válasza:
54%
Mert érettebbnek gondolják őket.
2023. jan. 25. 18:19
 16/25 A kérdező kommentje:
#11 köszi, de nem erre vagyok kíváncsi.
2023. jan. 25. 18:40
 17/25 A kérdező kommentje:
12# igazad van, 18+ nőkkel kell ismerkednem. Csak kíváncsi voltam, hogy mások is hasonló helyzetben vannak-e
2023. jan. 25. 18:42
 18/25 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem a változás nem csak tiniknél jöhet ki. Oké, hogy náluk a legvalószínűbb. De ugyanúgy meg tud kattanni egy 45 éves is, mert kapuzárási pánikot kapott. A személyiség változás természetes. Ciki is lenne, ha egy ember megragadna azon a szinten mint mikor x éves volt. Nem csak a tinikre gondolok, hanem felnőttekre is. Ugyanolyan gáz, ha egy 25 éves megmarad egy 15 éves szintjén (lázad, nem akar semmit sem csinálni magával, nincs célja stb), mint ha egy 45 éves maradna meg egy 25 éves szintjén (folyton bulizik, nem akar felelősséget vállalni, incelkedik stb).

Ha egy párkapcsolat végén azt gondolja valaki, hogy "elpazarolt idő" volt akkor azt nagyon tudom sajnálni. Persze van, hogy belenyúl az ember a rosszba. De ha együtt vagy (kortól függetlenül) x évig, évtizedig valakivel majd szakítotok azt kívánod bár csak ne ismerted volna meg? Ez annyira szomorú. :( Számomra a párom minden nap egy választás. Addig vagyok vele, ameddig azt érzem vele akarok lenni. Reggel neki adni puszit és este neki mondani el, hogy szeretem. De ha már nem igy érzem akkor megköszönöm neki a sok emléket és tapasztalatot majd tovább állok.

Ha folyton attól félnék, hogy elcseszem az időmet akkor hogyan tudok bármit boldogan csinálni? Ne legyen kapcsolatom, úgyis szakítás lesz. Ne menjünk nyaralni, úgyis haza kell jönni. Ne feküdjünk le aludni, úgyis fel kell kelni. Ez kb. ugyanolyan hülye logika.

2023. jan. 26. 04:16
 19/25 A kérdező kommentje:

18# értem mire gondolsz, de a tinik még sokat változhatnak.

Mondok egy példát. párkapcsolat elején megbeszélnek, hogy nem terveznek gyereket, aztán pár év múlva meggondolja magát, és ezzel a témával cseszteti mindennap…

Mintha össze sem illenének.

2023. jan. 26. 08:00
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

A tinikor arról szól hogy lázad keresi a helyét a világban, tapasztalatot gyüjt, azt se tudja hogy mit akar az élettől, félévente változik sokszor egyik végletből a másikba.

Az utolsó érve emlékeztet a dohányos/alkoholista emberek véleményére, minek is figyelne magára mert volt egy ismerős aki egészségesen élt de meghalt fiatalon, de a nagyapja napi 2 dobozt szivott el mégis megért 100 évet.

De statiszkailag egy egeszseges életmód hosszabítja az életet, míg dohányzás 15-20 évvel röviditi.

Hasonlóképpen egy tini jóval nagyobb eséllyel fog kifordulni magából mint egy 20+ éves lány/nő.

2023. jan. 26. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!