Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek számít ez az álom? És ami utána következett be?
Szóval este azt álmodtam hogy 4- en játszunk egy fiú én és még két lany. Amikor a két lány elment a fiúval sokat beszélgettünk (a fiút úgy hívták, hogy Hollister) majdnem megcsókolt de aztán váltott egy új álomra. A második álmom az volt hogy ugyanúgy mi négyen egy csapat voltunk, kaptunk feladatokat, az összesett megoldottuk, de az utolsó feladatnál Hollister át állt a másik csapathoz ezért vesztettünk de a végén bocsánatot kért. Amikor felkeltem bennem maradt Hollister arca és amikor a suliban a második óra után kisétáltam akkor megláttam ugyanazt az arcot ami az álmomban volt, olyan pulcsit viselt amin az volt hogy Hollister, kiderült hogy ő az új b-s évfolyam társam. Szerintetek mit csináljak? Még
nem beszéltem vele, van bartánője.
Maga az álmod róla - semmi konkrétat nem jelent a jövőre, de nem zárja ki, hogy szakít és összejöttök. Ha sokszor fog látni és megtetszel neki, úgyis szakít a mostanival. Amíg ez nem következik be, addig maradj nyugton.
Ez van...
#7,
úgy írtam, hogy ha sokszor látja és megtetszik neki, akkor szakít.
Tehát részemről nem egyszeri meglátásról van szó. Viszont az írásod szerint, aki meglát egy másik csajt és szakít, az egy gerinctelen pöcs. Hát akkor minden szakítást pöcsök végeznek. Nem tudom mi a neve annak, ha a nő szakít, de ők is szoktak szakítani, ha megtetszik nekik egy másik fiú, főleg ha gyakran látják, tehát felfigyelhetnek rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!