Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem hogy a testvérem biszex?
Sziasztok!
Van egy 19 éves húgom. Pár hónapja lett vége egy 2,5 éves kapcsolatának egy fiúval. Nagyot csalódott, nem érezte a megbecsülést. Emiatt inkább a saját neme felé kezd el nyitni, merthogy a nők mennyivel normálisabbak szerinte és neki nem kell mégegyszer férfi. Holnap beszélni szeretne velem, lehet talált valakit, nem tudom. De nekem ez annyira kínos téma. Nem igen akarom ezt így elfogadni és nem is igen akarom elhinni. Olyan gyönyörű és okos lány,nem szeretném hogy erre felé haladjon az élete. Ezt hogyan kéne kezeljem, hogy megértőnek tűnjek, támogassam, de közben ne sirjam el magam a fájdalomtól. Eddig mindig mindent megtudtunk beszélni, nagyon jó a kapcsolatunk. Ez lehet egy ideiglenes dolog, csak valami kíváncsiság, vagy van akinél ez már ennyi idősen eldől, hogy melyik nem felé megy?
27/N
Szerintem ez egy kétségbeesett reakció nála. Vagy végülis nem tudom, hiszen nem ismerem. Egyébként szerintem teljesen normális hogy aggódsz, szerintem amit le írtál, ez alapján full normális a gondolkozásod.
Nem tudom hogy az 1es mit gondol. Lehet engem le pontozni, de az hogy a nővére csak jót akar a hugának az most bocsi... Szerintem nálad van a probléma
Szia! Ha ideiglenes lenne és heteroként lenne kíváncsi a lányokra szexuálisan, akkor már a 19 éve alatt kamaszkorában szinte bizto, hogy megtette volna, hiszen az ilyesmi tiniknél gyakori.
Az pedig, ha párkapcsolatban akar nővel élni, vagy érezne is iránta valamit, az biszexualitás (biromantikusság is, hogy pontos legyek). Ha valaki heteroként ,,csak kíváncsi a leszbi szexre", azt akkor nem lehetne ráerőszakolni egy lánnyal való párkapcsolatra. Lehet a húgodban csak most kezd ez tudatosulni, ezzel semmi baj nincs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!