Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezeljem hogy a testvér...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem hogy a testvérem biszex?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy 19 éves húgom. Pár hónapja lett vége egy 2,5 éves kapcsolatának egy fiúval. Nagyot csalódott, nem érezte a megbecsülést. Emiatt inkább a saját neme felé kezd el nyitni, merthogy a nők mennyivel normálisabbak szerinte és neki nem kell mégegyszer férfi. Holnap beszélni szeretne velem, lehet talált valakit, nem tudom. De nekem ez annyira kínos téma. Nem igen akarom ezt így elfogadni és nem is igen akarom elhinni. Olyan gyönyörű és okos lány,nem szeretném hogy erre felé haladjon az élete. Ezt hogyan kéne kezeljem, hogy megértőnek tűnjek, támogassam, de közben ne sirjam el magam a fájdalomtól. Eddig mindig mindent megtudtunk beszélni, nagyon jó a kapcsolatunk. Ez lehet egy ideiglenes dolog, csak valami kíváncsiság, vagy van akinél ez már ennyi idősen eldől, hogy melyik nem felé megy?

27/N

2023. jan. 12. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Jesszusom, ne reagáld már ennyire túl! Nem kisgyerek már, tudja mit akar. Kevesebb lett a szemedben attól, hogy biszex? Ciki neked? Nem sírni kell, meg kínosnak érezni, hanem mindenben támogatni, mint egy testvér. Az, hogy te nem szeretnéd, hogy "errefelé haladjon az élete" az kész röhej. Ha az anyja lennél sem lenne hozzá közöd, beleszólásod, így meg pláne nincs. Lassan 30 vagy bakker, lehetne érettebb gondolkodásod..
2023. jan. 12. 21:05
 2/9 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem ez egy kétségbeesett reakció nála. Vagy végülis nem tudom, hiszen nem ismerem. Egyébként szerintem teljesen normális hogy aggódsz, szerintem amit le írtál, ez alapján full normális a gondolkozásod.

Nem tudom hogy az 1es mit gondol. Lehet engem le pontozni, de az hogy a nővére csak jót akar a hugának az most bocsi... Szerintem nálad van a probléma

2023. jan. 12. 21:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ideiglenes hiszen csalódott, de ha a saját neméhez is vonzódik, attól neked ugyanúgy a testvéred, nem lett ettől se jobb, se rosszabb ember.
2023. jan. 12. 22:09
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Hagyd, lehet ugyis rajon kesobb hogy ugysem ot keresi
2023. jan. 13. 08:40
 5/9 NTBS ***** válasza:
78%
Sehogy. Beszélgess vele, de fogadd el az álláspontját.
2023. jan. 13. 16:22
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, hogy csak fellángolás, de ugyanakkor, ha tényleg 100% heteró lenne, nem hinném, hogy lányokkal kezdegetne. Talán mindig is voltak bi hajlamai, csak magában tartotta. Akárhogy is van, muszáj lesz elfogadnod, a szexuális/szerelmi élete nem rád tartozik.
2023. jan. 13. 19:36
 7/9 anonim ***** válasza:
19%
Én szerintem a húgod a csalódottságától gondolja azt, hogy neki a lányok felé kellene nyitnia. A biszexek bő többsége az ellenzeő nemmel létesít párkapcsolatot, tehát most valószínűleg a lányok felé nyit, de idővel vissza fog térni a férfiakhoz valószínűleg.
2023. jan. 14. 10:47
 8/9 anonim ***** válasza:
36%
Nem akarom elhinni, hogy 2023-at írunk és még mindig a társadalom ekkora hányada képtelen felfogni hogy melegnek lenni nem valami mély pszichológiai válaszreakció ,amit ők nyilván jobban tudnak másról, mint az ember saját magáról...
2023. jan. 15. 21:03
 9/9 anonim válasza:

Szia! Ha ideiglenes lenne és heteroként lenne kíváncsi a lányokra szexuálisan, akkor már a 19 éve alatt kamaszkorában szinte bizto, hogy megtette volna, hiszen az ilyesmi tiniknél gyakori.

Az pedig, ha párkapcsolatban akar nővel élni, vagy érezne is iránta valamit, az biszexualitás (biromantikusság is, hogy pontos legyek). Ha valaki heteroként ,,csak kíváncsi a leszbi szexre", azt akkor nem lehetne ráerőszakolni egy lánnyal való párkapcsolatra. Lehet a húgodban csak most kezd ez tudatosulni, ezzel semmi baj nincs. :)

2023. jan. 22. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!