Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anika_7 kérdése:
Barátnőm pasija nagyon fura volt!! Mit tegyek??
Figyelt kérdés
Ma átjött a barátnőm és hívásozni
Kezdet a pasijával bemutatót engem is és elkezdtek ketten felelsz vagy merszezni én voltam az "operatőr" de kimenet a barátnőm és addig beszéltünk kérdezte hogy sportolok e
Mondtam hogy lovagolok
Megszólal engem is meglovagolhatnál
Ezt nagyon nem tudtam hova tenni😬
Egyébként kis mélyhangú és mivel nagyon cserfes vagyok(bennem áll a szám soha) bármi kérdést feltedtünk nem válaszolt csak később és azt mondta a barátnőm hogy zavarba van
De iszonyúan jól nézz ki🤭
Mit csináljak???
2023. jan. 2. 19:43
31/34 anonim válasza:
Szerintem menj bele. Fiatal vagy, kis kaland kell. A baràtnődnek nem kell megtudnia. Egy ilyen toxic sràccal úgysem fog együtt maradni , ha be is jön nincs veszìtenivalód.
32/34 anonim válasza:
Pàr év és nem fognak ilyen izgi lehetőségek adódni ..ragadd meg mert később lehet megbànod. A tapasztalat szempontjàból sem rossz.
33/34 anonim válasza:
#29 Ha nem akarsz balhét, akkor ne maradj vele sose kettesben, ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!