Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm pasija nagyon fura volt!! Mit tegyek??
Ma átjött a barátnőm és hívásozni
Kezdet a pasijával bemutatót engem is és elkezdtek ketten felelsz vagy merszezni én voltam az "operatőr" de kimenet a barátnőm és addig beszéltünk kérdezte hogy sportolok e
Mondtam hogy lovagolok
Megszólal engem is meglovagolhatnál
Ezt nagyon nem tudtam hova tenni😬
Egyébként kis mélyhangú és mivel nagyon cserfes vagyok(bennem áll a szám soha) bármi kérdést feltedtünk nem válaszolt csak később és azt mondta a barátnőm hogy zavarba van
De iszonyúan jól nézz ki🤭
Mit csináljak???
Mondd meg a barátnődnek hogy egy sunyi kis szemétláda, aki simán megcsalná.
Utána meg téged, ha összejönnél vele.
Semmit. Sima perverz poén volt. Nem kell többet belelátni mint ami. Te feldobtad a magas labdát ő meg lecsapta. Ennyi.
Ez ugyanolyan pl ha vki kérdezi milyen nyelvet szeretsz, majd mondod neki a franciát, és ő rávágja szívesen franciáznék veled.
1-2.
csak rosszul esne az egész hogy miattam szakítanának de az biztos hogy nem jönnék vele össze ezek után maximum egy kaland lenne csak
3. Nem ez az egy perverz utalása volt😑
Ha nem ez az egy perverz utalása volt, biztos akar tőled valamit, ha jól nézel ki.
Én senkinek se mondanék ilyet viccből ... szóval biztos, hogy akar valamit.
4. 16 éves lettem a srác meg a barátnőm is ennyi egyébként.
Másik meg nem mozdulnák rá nem vagyok olyan!
5. Az egyik szemem sír a másik nevet 🥲
6. Hát nagyon jól nézz ki
(Vagyis tetszik🤭)
De mégis megcsalná 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!