Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm pasija nagyon fura volt!! Mit tegyek??
Ma átjött a barátnőm és hívásozni
Kezdet a pasijával bemutatót engem is és elkezdtek ketten felelsz vagy merszezni én voltam az "operatőr" de kimenet a barátnőm és addig beszéltünk kérdezte hogy sportolok e
Mondtam hogy lovagolok
Megszólal engem is meglovagolhatnál
Ezt nagyon nem tudtam hova tenni😬
Egyébként kis mélyhangú és mivel nagyon cserfes vagyok(bennem áll a szám soha) bármi kérdést feltedtünk nem válaszolt csak később és azt mondta a barátnőm hogy zavarba van
De iszonyúan jól nézz ki🤭
Mit csináljak???
7. tisztában vagyok vele és nem szeretném ha velem csinálná ha megcsalja
8. Nem hanem a barátnőmet csalná meg a pasija velem
9. Hát könnyű mondani😑
10. Helyes ez lenne de azért nem olyan könnyű elkerülni
Vicces válasz: próbáljátok ki hármasban, de csak akkor ha MINDENKI ENGEDÉLYEZI. :D
Komolyra fordítva a szót. Ha a barátnőddel nagyon nagyon jóban vagytok, akkor mindenképp mondd el neki a történéseket, hiszen megérdemli hogy tudjon róla. Utána eldönti mit kezd ezzel az információval, mert ha később derülne ki lehet jobban fájna neki.
Ui.: keress magadnak egy másik fiút, engedd el a csávót.
Ui 2.: bármilyen kérdésed van keress fel privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!