Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm pasija nagyon fura volt!! Mit tegyek??
Ma átjött a barátnőm és hívásozni
Kezdet a pasijával bemutatót engem is és elkezdtek ketten felelsz vagy merszezni én voltam az "operatőr" de kimenet a barátnőm és addig beszéltünk kérdezte hogy sportolok e
Mondtam hogy lovagolok
Megszólal engem is meglovagolhatnál
Ezt nagyon nem tudtam hova tenni😬
Egyébként kis mélyhangú és mivel nagyon cserfes vagyok(bennem áll a szám soha) bármi kérdést feltedtünk nem válaszolt csak később és azt mondta a barátnőm hogy zavarba van
De iszonyúan jól nézz ki🤭
Mit csináljak???
11. Nagy valószínűségel kimondanám kiről van szó már nem is érdekelné
12. Köszi 😆
13. Tudom.😑 De azért nem jönnék vele össze
14. Hát nem nagyon szeretném elmondani milyen megjegyzései voltak😬
15.tisztában vagyok hogy jobban járnák vele de hát tudjátok hogy az ember ilyenkor:izgul,parázik egyben
16. Igazad van de ha szakítanak akkor meg már nem fogunk beszélni😑
Aki akarja tudni miket kaptam még az írjon privátban!
Csak kerüld el a pasit.
Esetleg megemlítheted a barátnődnek, ha bízik benned akkor nincs oka feltételezni, hogy hazudsz neki, de semmi nem garantálja, hogy hinni is fog neked.
Ha meg szakítanak, akkor legyen benned annyi, hogy nem mész rá a barátnőd exére.
Sziasztok! Át hívott a barátnőm magához azért, hogy ismerjem meg a srácot. Mit csináljak????😑😑😑
Nyilván elmegyek nem akarom megbántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!