Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! járnátok olyan sráccal aki napi 8-10 órát játszik és semmi szociális élete nincs?
"Sőt, abban sem bíznak, hogy majd miattam megváltozik."
ha így állsz hozzá akkor persze hogy nem fog
13
miért, a felnőttek nem játszhatnak? xd
nevetséges hogy sokaknak ilyen beszűkült gondolkodása van
Egy egészségesen gondolkodó felnőttnek szerinted prioritás a párkapcsolat/család, munka és szabadidős tevékenységek, hobbi helyett a napi 10 óra játék?
Akinek igen, azt ugyanolyan gyereknek tartom 30 évesen is, mint aki 13 évesen ezt tolja.
Amúgy én is szoktam játszani, de nem vagyok napi 10 órát belebuzulva a gépembe.
"Egy egészségesen gondolkodó felnőttnek szerinted prioritás a párkapcsolat/család, munka és szabadidős tevékenységek, hobbi helyett a napi 10 óra játék?"
természetesen
18#
Kérdező, hány éves vagy?
Ha így látod a dolgokat vagy nagyon fiatal vagy, vagy pedig komoly gondok vannak, amit úgy hívnak függőség. Én is játszok gépen. Van, hogy több órát is, de a 8-10 óra rendszeresen az rettentően sok és egyértelmű függőség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!