Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mentsem meg őt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mentsem meg őt?

Figyelt kérdés

Igazából eléggé kétségbe vagyok esve, a párommal kapcsolatban.

Már együtt vagyunk egy ideje ahoz, hogy könnyen feladjam, és hátrahagyva a jövőnket búcsút intsek neki. Ha nem is maradunk együtt örökké, szeretném ha újra sínen lenne.

A sztori annyi, hogy egy ideje, elkezdett olyan cuccokhoz nyúlni, ami nem teljesen jó. Együtt próbáltuk ki, csak ő benne maradt ebben.

Már tart ez egy ideje, de én szeretném már alakítani a jövőnket. Per pillanat nem lehet, mert minden haverja nyomja, és minden együtt töltött időnk is erre megy.

Kezdek ebbe belefáradni.

Beszéltem már vele erről, és azt mondta nem fogja örökké csinálni. Csak még egy darabig.

De sajnos látom hogy nagyrészt ettől függ a napja,kedve, programjai.

Tudok neki segíteni? Hogyan?

2022. dec. 13. 22:17
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
ulj le vele amikor tiszta,mond meg neki hogy ez egy kapcsolat és hogy ne veszelyeztesse mert akkor te bucsut mondasz,vagy menjen el elvonora ha annyira ra van fuggve vagy viszlat.
2022. dec. 13. 22:21
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Én az őszinteséget választanám. Kerek perec mondd meg neki, hogy vagy te maradsz, vagy a drog.
2022. dec. 14. 13:03
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is beszélni kéne vele
2022. dec. 14. 17:56
 4/6 anonim ***** válasza:
43%
Utsó buli vagy utsó csók
2022. dec. 16. 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:

App: voltegszer.com

Könyv: Máté Gábor A sóvárgás démona

2022. dec. 17. 12:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Otthagynám, mielőtt engem is lehúz.
2023. jan. 6. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!