Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mentsem ki magam? Annyira...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mentsem ki magam? Annyira cikinek érzem..

Figyelt kérdés

Barátommal 2 éve vagyunk együtt. Mindig is mondta, hogy neki tetszik a twerkelős tánc. Nekem is. Természetesen nem azért, mert perverziót lát mögé, hanem maga a mozgás koordináció nehéz, és szép...nekem is nagyon tetszik, szeretném megtanulni. Néztem youtubon tutorial videót majd felvettem videóre, hogyan csinálom. Miközben csináltam a videót, barátom belépett a szobámba, nem számítottam rá. Teljesen meg lepődtem, tök kellemetlen volt és nem figyelmen kívül hagyta a dolgot, hanem faggatott, hogy mit csinálok és mért. Mikor nagy nehezen kiböktem, hogy twerkeltem elkezdett hisztizni, hogy kinek küldöm el ezeket. (hozzá teszem, nagyon bénán csinálom még magam előtt is ciki, nemhogy küldözgessem) Egy hete kezdtem el gyakorolgatni, alakult is, de mostmár semmi kedvem hozzá. Barátom a hisztijével együtt el is ment. Cseten írt az előbb, hogy akkor titkolózzunk.

Most én vagyok a hibás, hogy nem akartam elmondani ezeket a béna dolgokat? Vagy ő, hogy ezt nem tudja ignorálni?

Délután vissza jön, hogyan tudom kerülni a kellemetlen helyzeteket?

17l

2021. szept. 12. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy az ő kedvéért akartad megtanulni, hiszen mondta, hogy ez tetszik neki. Ha nem érti meg, akkor mondd meg neki, hogy "Akkor ne hidd el!" és többet ne is hozd szóba.
2021. szept. 12. 11:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha őszinte lennél ez mind nem lenne. Linkeld be neki ezt a kérdést, vagy mondd el neki így.
2021. szept. 12. 12:24
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

a twerkelés nem szép vagy nehéz, simán undorító

tudod gyakorolni szexközben ha lovagolsz, de maga ,,a tancnak" csúfolt borzalamon kritikán aluli.

de a kérdésre válaszolva te neki akartál meg kicsit magadnak is imponálni ezzel h megtanulsz, az h ő benyitott kellemetlen bár tudnod kelett volna h megy hozzád v rád nyithat kár volt olyan időben gyakorolni amikor erre esély volt.De nyugodtan mondd el neki h vagytok olyan szinten a kapcsolatban h elhiggye elhiszi ha nem akkor meg nem is igazán jó az a kapcsolat. Mondd neki h miatta akartad megtanulni mert tudod h ez neki mennyire tetszik és bejön, és nem másnak akartad elküldeni csak látni akartad h hogy haladsz, mert hiába hiszi azt az ember h jól csinálja ha nem látja akkor lehet iszonyat béna is nem fogja megtudni.

2021. szept. 12. 12:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon féltékeny típus vagyok én is, hirtelen lehet kiakadtam volna. De ugyanakkor én is tanultam úgy edzeni, hogy valaki felvett edzés közben és akkor láttam, hogy mi az amit rosszul csinálok és javítani kellene.
2021. szept. 12. 13:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak azon akadt ki hogy felvetted videóra.
2021. szept. 12. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!