Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mentsem meg ezek után a kapcsolatot?
Sok veszekedés szokott lenni miattam a barátommal, mert (fogalmam nincs miért) de nem úgy viselkedek vele mint ahogy elképzelem hogy kéne. Ezt később mindig megbánom, ezért jelenleg kb a szakítás szélén áll a kapcsolatunk.
Tegnap volt egy rendezvény ahol mi is ott voltunk és egy lány ismerőse is akit már kb egy éve ismer de nem nagyon találkoztak még. A csaj este fele ráírt, hogy őt látta e valóban a rendezvényen. Válaszolt neki, és reggel folytatódott a beszélgetés (a többi részét már nem láttam).
Mivel tudom hogy rosszul viselkedtem, én nagyon tartok tőle, hogy ki fog köztük alakulni valami és el fog miatta hagyni. Nagyon szeret egyébként de unja már ezt a viselkedésemet.
Kérdeztem és azt mondja barátokkal lehet beszélni, nem akar elhagyni és ha javítok a viselkedésemen akkor az javítana a kapcsolatunkon is.
Miután ezt megbeszéltük azóta nem is beszéltünk, és tartok tőle hogy a csajjal még mindig beszél.
Ráírjak hogy mi a helyzet? Vagy hogyan hozzam rendben a kapcsolatot?
L
az önbizalmaddal nem stimmel valami ha állandóan ok nélkül féltékenykedsz
tényleg javíts ezen mert ez borzasztó megterhelő egy kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!