Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép, ha egy lánynak kockahasa van?
Figyelt kérdés
Olyan, ami rendesen ki is van dolgozva. És ha a kaja, combja, stb, is izmos?2022. dec. 1. 13:34
11/26 anonim válasza:
Nekem van. A cickóim alapból kicsiek. De nyaranta cicanaci, sportmelltartó, imádom ha megbámulnak. Ha valaki bekóstol, leütöm. Mondjuk magas vagyok 1,8 m.
12/26 anonim válasza:
#11 Szóval erőszakkal és látszólagos keménységgel akarod kompenzálni, hogy kicsik a melleid?
13/26 anonim válasza:
Mi vaaan?! 🤣
Dehogy. Csak nem akarok ezres nagyságrendben privit. Bár eddig egy sem jött!
14/26 anonim válasza:
11-es Hány kockád van? Mit sportolsz? Nagyon szuper lehetsz!
💪🏻😍
15/26 anonim válasza:
8 és fél. Megvan a nyolc, ami csajoknál, de még pasiknál is kiváltság, de a hasam baloldalára elég durván túledzettem.
16/26 anonim válasza:
Bokszolok. Sokszor izomgörcsig. Miért? Mert szar ez a világ...
17/26 anonim válasza:
15-ös Huuhhh általában a 6 kocka fordul elő, de na... a 8 kocka még látványosabb! 💪🏼😍 Bicepszed is olyan szép van?
Nekem amúgy pont az izmos, kis mellű nők az ideáljaim! 😊😍💪🏼
18/26 anonim válasza:
Igen. Ki a pöcs incel kutyája pontozott le, gyere, beverek!
19/26 anonim válasza:
Hány éve boxolsz? Más edzést is csinálsz mellette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!