Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet, hogy egy lánynak...

Lehet, hogy egy lánynak kockahasa van?

Figyelt kérdés

2022. júl. 14. 15:12
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Igen, nem láttál még?
2022. júl. 14. 15:27
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Mindenkinek kockahasa van, mert ilyen az izomszövet formája. Ha megfelelően vékony rajta a zsírréteg, akkor látszani fog. Tehát még csak nem is az izmok méretétől függ, hogy valakinek látszanak-e a kockái.

Ami viszont tény, hogy a nőknek nehezebb ennyire lecsökkenteniük a testzsírszázalékukat, illetve gyakoribb, hogy pocak tájékon van egy viszonylag elsődleges zsírraktározási hely, ami azt jelenti szálkásítás során hasról megy le legutoljára a zsírréteg, ami ilyen tekintetben már nem is lehet feleslegnek nevezni, hiszen sokaknak teljesen jó BMI mellett is van hasi zsírrétegük.

Alapvetően ha hosszútávsportolókat nézel, náluk biztosan fogsz látni kocka hasakat, pl maratonfutók.

Aztán persze nyilván nem minden nő ilyen genetikájú, tehát van, aki könnyebben eléri a célját, van aki nehezebben... de az elmondható, hogy ezen a téren a nők genetikai hátrányban vannak a férfiakhoz képest.

2022. júl. 14. 15:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne?
2022. júl. 14. 15:32
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
Ez kizárt dolog mert nem tudom.
2022. júl. 14. 15:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet,láttam már olyat,meg félgömb alakút is.Mind a két fajta,valamilyen kemény tevékenység után vette föl ezeket a formákat.
2022. júl. 14. 16:06
 6/11 anonim válasza:
Persze, lehet olyan.
2022. júl. 14. 17:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy osztálytársnőm általánosban, akinek kockahasa volt. Betegség miatt csontsovány és nagyon kis termetű volt a lány, sokszor hiányzott kórházi kezelés miatt.
2022. júl. 14. 20:12
 8/11 anonim válasza:
persze hogy lehet csak megfelelő táplálkozásra és edzésre van szükség
2022. aug. 1. 14:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Ismerek egy nagyon kemény kockahasú lányt, aki csak 19 éves, cserébe kajakozik, és rengeteget edz teljes testre. Az a csaj valami egészen brutál. Szinte minden fiút ember egy kézzel
2022. szept. 9. 16:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem van. A cickóim alapból kicsiek. De nyaranta cicanaci, sportmelltartó, imádom ha megbámulnak. Ha valaki bekóstol, leütöm. Mondjuk magas vagyok 1,8 m.
2023. jún. 29. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!