Szerintetek a kockahas csúnya egy lánynak?
Figyelt kérdés
Szerintetek kockahas csúnya egy lánynak?
Ha igen miért?
2018. júl. 9. 09:42
2/10 $$$$$ válasza:
Hát nekem nagyon nem tetszik. Nem tudom megmondani hogy miért de nekem nem jön be. Szerintem inkább legyen egy kis felesleg egy lányon minthogy kockahasa legyen. De ez az én véleményem mert biztos sokmindenkinek tetszenek a kockahasu lányok. De nekem személyszerint nem.
3/10 anonim válasza:
Volt egy lány ismerősöm kockás hassal. Szerintem nem csúnya, de azért jobban tetszik ha nem az. Valahogyan "lányosabb" amikor nem kockás a hasa valakinek.
4/10 palilaci válasza:
Attol fugg. Az ilyen eres sajtreszeloktol a falramaszok, aztan valszeg a lenti csunyaja is nagyobb mint az enyem. De egy szep, natural noi "kockahas" ami inkabb korvonal mint bordaig beszaritott brutalitas, az kifejezetten szep.
5/10 anonim válasza:
Amit egy nő naturálban és egészséges testzsírszázalékkal elérhet, az nekem roppantul tetszik. Kis finom női kockahas, nem is hasonlít egy igazi férfi kockahasra :)
A túl sok izom (ami naturálban nem megoldható) és a túl kis testzsírszázalék nem néz ki jól, nekem férfiban sem tetszik (persze ott egészen másutt van a határ), de nőben főleg nem. Kell egy kis fedettség, de az egészséges női testzsírszázalék ezt meg is oldja.
6/10 anonim válasza:
De ez egyebkent sem olyan lenyeges sztem. Hiaba edzel, es ered el a genetikai hatart a kockahas nagyreszt tzstol fugg, es eleg alaul van a hatar es konnyen atlepheto. Ferfiaknal tudom, h 15%nal mar nem igazan latszik a kockahas, most 10%on vagy az alatt tartani a tzs-d nem is tul egyszeru. Vagy mondjuk 10%korul ffikent, ha nem alarsz kockahasat, kb hizol 4 kgt ed mar nem is latszik az a nagy kockahas.Edzesnel ennek nem kene viszatarto eronek lenni. Ha a ferfiaknak nem tetszik legalabb nem kell erolkodnod h tartsd azt a tzs-t, ha a nagy izmok se tetszenek hamarabb megallhatsz a tomegelesben, azt kesz.
7/10 anonim válasza:
Nekem tetszenek a kidolgozott testű, sportos, izmos lányok, így tetszik a kockahas is és elismerem, hogy mennyi munka van benne.
8/10 anonim válasza:
Számomra nem vonzóak a beszáradt testépítő lányok, de elismerem az eredményüket.
Jó "latinos" test, kicsit husis, nagy ceggel, nagy combokkal... az az igazi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!