Fiúk! (16-25) Nektek bejön, ha egy lánynak kockás a hasa? Milyen a tökéletes női has?
Nem jön be. Sokkal inkább preferálom az ilyen testalkatot:
Látszik a csajon hogy nem egy fitnesz teremből szabadult "gebe".
A férfiak nem szeretik, ha egy nő izmosabb, mint ők. Komplexusosak lesznek tőle, mert ők puhányak.
De a sportos hapsikat nem riasztja el a kockás has, nyugi.
Milyen kockahas?
Látszik az izom mert sovány vagy, vagy igazi hasizmod van.
Csomó nőnek látszik az izom mert nem eszik és már rögtön fitnesz gurunak hiszi magát.
Hasizma mindenkinek van.
Amúgy nálam többet számít, hogy legyen normális személyisége egy nőnek. Az hogy milyen a hasa idővel úgyis változik.
Azért kíváncsi lennék, melyik szellemi fogyatékos kisiskolás pontozza le a válaszokat egy ilyen szubjektív kérdés alatt :D
Én izmos vagyok mert régóta úszom és bringázok is, de egyáltalán nem jönnek be a fitneszes nők. Legyen feneke, csípője, melle, az se baj ha 4-5kg plusz van rajta.
Mondjuk abban igazat adok, hogy nem mindegy mitől vannak a kockák. A kórós soványságtól, vagy a heti 5 nap fitnesztől.
25F
Nekem nagyon bejönnek a formás, izmos csajok. A kockás has is és az izmos láb is nagyon szexi.
Nekem az ilyen már tetszik, sőt, picit izmosabb is jöhet:
https://www.youtube.com/watch?v=qZijnizOk7g&list=FLyLeBlikDu..
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!