Fiúk, nektek zavaró, ha egy alapból sportos, kissé izmos lánynak nincsen kockahasa, hanem ott raktároz egy kis zsírt?
Elég önbizalomhiányos vagyok miatta, így náron fürdőruhában sem szeretek lenni. Sajnos a hasam alja ilyen, ha befeszítem, akkor viszont kemény, szóval nem olyan sok felesleg van rajta. Sajnos nagyon nehezen tudnék csak lefogyni onnan, így inkább a további formáim fejlesztésére koncentrálnék.
Viszont érdekelne, hogy mennyire "rossz" látvány ez, hogy a hasamon nem látszik, hogy sportos vagyok?
számomra a kockahas lenne visszataszító, nem nőies egyáltalán
jobb ha van rajtad mit fogni
Utolsó: hatalmas baromságot írtál. 1. Mindenki máshol raktározza a zsírt, tudod, különböző alkatok vannak. 2. Mint mondtam, edzek, teljesen vékony vagyok, t.sz.-em 21 körül van.
Az, hogy neked nem tetszik, az egy dolog, akkor azt írjad, elfogadom, ne valótlan h*lyeséget állítsál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!