Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól teszem, hogy ezek miatt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól teszem, hogy ezek miatt szakítok vele?

Figyelt kérdés

Mindenért szól. Olyanért is, hogy pl kibontottam egy csokit, amit tőle kaptam, de a csoki negyede leesett a földre, mert ketté lehetett törve a csomagolásban. Én meg ugye nem látok bele a csomagolásba. Erre kiakadt, hogy még egy csokit sem tudok normálisan kibomtani. Mondtam neki, hogy valószínűleg el volt törve a csoki a csomagolásban. Erre megint elkezdte hogy még egy csokit sem tudoo kibontani, és hogy arra adott ki pénzt, hogy én a földre ejtsem a csoki negyedét. Csak néztem, hogy neki most megint mégis mi a baja? Szinte mindenbe beleszól, semmi nem tetszik neki amit csinálok, mondok. Pl kérdezek valamit, ami engem érdekel, (pl műszaki dolog) és ahelyett hogy azt mondaná ő sem tudja a választ, azt mondja arrogánsan, hogy ez engem miért érdekel? Ha elkezdek valamit mesélni, hogy mi történt velem, akkor már a 2. mondatomnál beszól, hogy tulajdonképpen mit is akarok mondani? Teljesen olyan, mintja valamilyen mentális baja lenne. Azt tudom, hogy ő egyke gyerek, és a szüleivel is minősíthetetlenül beszél. Szakítani fogok vele, mert nem tartom normálisnak a megnyilvánulásait. Jól teszem hogy ezek miatt szakítok vele?

Ő 17.5 éves fiú, én 17 éves lány vagyok.

2022. nov. 28. 15:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Még csak 17 vagy, ne ragadj le egy ilyen gyerekes embernél. Jól teszed hogy szakítasz.
2022. nov. 28. 15:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is gyerekesnek gondolom. Olyan mint aki megrekedt óvodás szinten. Nekem meg ebből elegem van.
2022. nov. 28. 15:44
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Szakíts. Elmebeteg
2022. nov. 28. 16:04
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Ez egy nagyon mérgező egészségtelen kapcsolat, ha nem fog változni akkor szakíts vele.
2022. nov. 28. 16:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nárcisztikus kínzógépenk tűnik, jót tenne a személyiségfejlődésének, ha kirúgnád! Emellett önvédelemből is tedd ezt! Ha kérdezi, hogy miért, akkor mondd el neki, hogy kapjon visszajelzést. Ha nem kérdezi, akkor öntelt retek. 49f
2022. nov. 28. 16:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
kuka! ne is pocsékold rá tovább az időd!
2022. nov. 28. 17:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp szakíts vele
2022. nov. 28. 18:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Szakíts, szerintem sem oké ez így.
2022. nov. 29. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!