Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól teszem, hogy ezek miatt szakítok vele?
Mindenért szól. Olyanért is, hogy pl kibontottam egy csokit, amit tőle kaptam, de a csoki negyede leesett a földre, mert ketté lehetett törve a csomagolásban. Én meg ugye nem látok bele a csomagolásba. Erre kiakadt, hogy még egy csokit sem tudok normálisan kibomtani. Mondtam neki, hogy valószínűleg el volt törve a csoki a csomagolásban. Erre megint elkezdte hogy még egy csokit sem tudoo kibontani, és hogy arra adott ki pénzt, hogy én a földre ejtsem a csoki negyedét. Csak néztem, hogy neki most megint mégis mi a baja? Szinte mindenbe beleszól, semmi nem tetszik neki amit csinálok, mondok. Pl kérdezek valamit, ami engem érdekel, (pl műszaki dolog) és ahelyett hogy azt mondaná ő sem tudja a választ, azt mondja arrogánsan, hogy ez engem miért érdekel? Ha elkezdek valamit mesélni, hogy mi történt velem, akkor már a 2. mondatomnál beszól, hogy tulajdonképpen mit is akarok mondani? Teljesen olyan, mintja valamilyen mentális baja lenne. Azt tudom, hogy ő egyke gyerek, és a szüleivel is minősíthetetlenül beszél. Szakítani fogok vele, mert nem tartom normálisnak a megnyilvánulásait. Jól teszem hogy ezek miatt szakítok vele?
Ő 17.5 éves fiú, én 17 éves lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!