Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a barátommal, és nagyon szomorú vagyok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Most is sírok nem bírom felfogni...2022. márc. 19. 19:45
1/4 anonim válasza:
Ha szeretnél beszélni róla, nekem kiöntheted a lelked :)
2/4 anonim válasza:
Oh nagyon sajnálom:(
Ne szomorkodj, tudod vihar után szivárvány
Növeld egy kicsit az "én" időd, próbálj ki új hobbikat (pl fess, sportolj, suss valamit, lógj a barátokkal) vegyél hosszú habfürdőket, egyél finom dolgokat stb.
Mondanám, hogy próbálj nem rá gondolni de az a kezdetekben nehéz, így csak a fentieket tudom ajánlani, nekem sokat segítettek.
3/4 anonim válasza:
Végig kell sajnos szenvedni, nem segít semmi igazán ilyenkor...én ilyenkor játszani szoktam, filmet nézni (már ha lefoglal egyáltalán ilyenkor, vagy végső el keserédesemben betépek-iszok) néha keresek mást helyette, általában ez picit segít, de őszintén ez sem nagyon.
4/4 anonim válasza:
süss valami finom sütit és edde meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!