Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ha a velem egy iskolaba jaro lany egy keprol azt allitja hohy az en nemi szervem van rajta es mindenkinek azt mutogatja es emiatt bantanak engem?(az oszt tarsaim)
Fordulj felnőtt segítséghez, ne hagyd annyiban!
Ez becsület sértés..
Szólj a szüleidnek és az igazgatónak, akár rendőrséget is bele vonhatjátok.
Undorító amit csinálnak veled, maradj erős kérdező még akkor is ha most nehéznek tűnik ❤️
Ha akkora a kepen lathato eszkoz hogy buszke lennel ra akkor szerintem te is kezdd el mutogatni hogy nezd nekem ekkora. 😂😂
/s
Ne érezd rosszul magadj, és ne aggódj. Ők csak beteg kis ovisok, akik semmit nem tudnak az életről, a feszültséget amit éreznek pedig rajtad verik le komoly bizonyíték nélkül. Megtanultad, hogy nagyon óvatosan bánj a szavakkal és az emberekkel, mert seperc alatt meg tudnak változni veled szemben.
Ha szépen megmagyarázod a tetteid, akkor is hátha tudnak segíteni a szülők is, tudod, ők is csináltak SOK hülyeséget, mint minden szülő gyerekkorában. Egyáltalán nem vagy egyedül ezekkel! Ezekről a fenyegetésekről és mindenről számolj be, hogy te semmi rosszat nem akarsz senkinek, de hazugságokat terjeszt rólad, amit mindenki azonnal elhisz, mert behódol a lánykának.
"mar rendesen kellemetlen panaszkodásnak érzem"
Ne érezd annak, mert nem az. Cseszegetnek mások, erről segítséget kérni semmennyire sem panaszkodás. Aki annak hiszi, ne törődj vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!