Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen fiú koránérőnek mondható?
Figyelt kérdés
18 évesen már van saját autója, barátnője kb 100 km re lakik, rendeszeresen megy hozzá autóval. Több tízezres ajándékokat vesz a lánynak. Külseje ilyen 20-21 nek néz ki.
Én 18 évesen nem voltam még ennyire önálló, hanem csak 2-3 évvel később lettem.
Meg én nem is értem hogy 18 évesen még tanul akkor hogy van ideje, pénze erre.
2022. nov. 1. 08:50
11/15 anonim válasza:
Nem koraérett, hanem a szüleinek van pénze és ennyi.
12/15 anonim válasza:
Nem a pénztől lesz valaki érett, pláne nem más pénzétől.
De még ha saját maga keresne egy rakás pénzt, még az se jelenti azt, hogy érett. Az érettség elég sok tényezőn múlik.
Lehet, hogy valaki nyert a lottón, attól még nem lesz érett egyik pillanatról a másikra. De még ha munkával keresi, attól se feltétlenül.
13/15 anonim válasza:
Majd 50 éves korára lehet érett lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!