Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miket mondhatott...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miket mondhatott rólam? 16/l

Figyelt kérdés
Volt egy srác aki bejon de visszautasított. A srác lanybaratja nem bírnak egy kisebb botrany/pletyka miatt. Ami egyébként nem igaz. És sztem biztos vagyok benne hogy mondtak neki rolam valami csúnya dolgot. Az egyik lány meg szerelmes ebbe a fiú aki engem visszautasított. De a lányt is. Szerintetek?

#barát #gimnázium #párkapcsolat #középiskola fiúk
2020. jan. 23. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem azt mondták neki, hogy legózol, ezért utasított vissza. Ha tényleg tetszik neked az a fiú, menj oda hozzá, és mondd meg határozottan, hogy nem legózol!
2020. jan. 23. 17:31
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Tőlünk idegenektől kérdezed, hogy egy számunkra szintén idegen lányok, akiket szintén nem ismerünk, mit mondhatott (feltételes módban) rólad?! Komolyan?
2020. jan. 23. 17:55
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
16 éves létedre képes voltál össze hozni egy ilyen ostoba kérdést? gratulálok. nem tudjuk mit mondhatott rólad.
2020. jan. 23. 18:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szórakozol velünk? Mi közöm van nekem ehhez? Azt sem tudom kiről beszélsz hallod, mivel nem simerem őket, honnan a szent istenből tudjam, hgondoljam, hogy mégis mi a jófenét mondhattak rólad? Inkább pasizz de normálisakkal... a pletyik meg pletyik...nem kell foglalkozni vele.. bár nem vagy te még érett a fiúkhoz ahogy látom... kérdezd mega lánybarátod h mit mondott rólad! Mi honnan tudjuk?
2020. jan. 23. 18:12
 5/5 anonim ***** válasza:
76%
Szia, azt mondta a lány, hogy ne foglalkozzak veled, képtelen vagy értelmes párbeszédre, még kérdezni se tudsz normálisan írásban. Üdv: a srác
2020. jan. 23. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!