Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a suliban folyton tapiznak a fiúk, akkor jó nőnek számíthatok?
Figyelt kérdés
2022. okt. 25. 18:08
1/20 anonim válasza:
Kérdésed alapján fiatal vagy, nyugi ebben a korban a fiúk D*gnának mindent ami mozog. :D
2/20 anonim válasza:
Igen ha ennyire rád vannak gerjedve!
3/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. okt. 25. 18:30
4/20 anonim válasza:
valószinűleg igen. csak téged tapiznak ? és hol szoktak?
5/20 anonim válasza:
Inkább csak olyannak aki hagyja hogy boldog-boldogtalan fogdossa 😂
6/20 anonim válasza:
Fiatal koromban én is fogdostam a lányokat a többi fiúval,de csak a jó csajokat az osztályból. Csúnyákkal nem "játszottunk" ilyeneket.
8/20 anonim válasza:
amikor én kicsi voltam úgy válaszottam barátnőt, hogy hárman is akartak engem, és amelyikkel legjobb a csók az lett a baratnőm :D
El sem tudom képzelni hogy mai fiatlalok hogy válaszanak part :D
9/20 anonim válasza:
Nem feltétlen, csak mivel te hagyod, így beérik veled.
Pedig jobban szeretnék Tamarát, a matektanárnőt, a formás melleivel, vagy a magas, hosszú lábú lányt a 3C.-ből.
10/20 anonim válasza:
Nem, akkor egy tapizható nő vagy, aki nem tartja a határait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!